Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Δύο χρόνια στη φυλακή Αρχιεπίσκοπος στα Σκοπια

Δύο χρόνια στη φυλακή ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος Ιωάννης --



του Αιμίλιου Πολυγένη---
Δύο χρόνια στη φυλακή συμπλήρωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Ιωάννης, αφού στις 12 Δεκεμβρίου του 2011 είχε συλληφθεί από την Σκοπιανή Αστυνομία παρανόμως.
Ο Αρχιεπίσκπος κ. Ιωάννης τα τελευταία έντεκα χρόνια των διώξεων και του μαρτυρίου του, έχει φυλακιστεί πάνω από επτά φορές.

Στο παρελθόν το μεγαλύτερο διάστημα που παρέμεινε παρανόμως στη φυλακή ήταν οχτώ μήνες, αυτή τη φορά όμως ήδη συμπλήρωσε δύο χρόνια.

Να σημειωθεί ότι από τον Ιούλιο που μας πέρασε, ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος, έχει μεταφερθεί στις γνωστές, απ΄ τα παλιά, φυλακές Indrizovo σε προάστιο των Σκοπίων.

Το σκληρότερο για τον κ. Ιωάννη ο οποίος αντιμετωπίζει και προβλήματα υγείας, είναι ότι στη φυλακή "διαμένει" σε κελί με 30 άτομα.

Πολλά ΜΜΕ των Σκοπίων ασχολήθηκαν με το θέμα του κ. Ιωάννη, τα οποία τα προηγούμενα χρόνια ήταν αρνητικά και αδιάφορα.

"Να διακόψετε τις θρησκευτικές διώξεις και να δείξετε στην ανθρωπότητα, ότι τερματίζετε, μετά από δύο χρόνια τη φυλάκιση του Βρανισκόβσκι", αναφέρει εφημερίδα των Σκοπίων.

Η Σκοπιανή Libertas με τίτλο στην πρώτη σελίδα γράφει: "Σταματήστε τις κρατικές θρησκευτικές διώξεις"

Πάντως η φυλάκιση του Αρχιεπισκόπου Αχρίδος, δεν βοηθά την Σχισματική Εκκλησία των Σκοπίων ώστε να λύσει το πρόβλημα της διάσπασης, αλλά δημιουργεί ακόμη περισσότερα εμπόδια.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails