Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

Εκστρατεία Βρετανού βουλευτή για την βεβήλωση εκκλησιών στη κατεχόμενη ΚύπροΟ Βρετανός βουλευτής του συντηρητικού κόμματος Ντέιβιντ Μπάροους προσπαθεί ώστε μαζί με Άγγλους βουλευτές και Ελληνοκύπριους εθελοντές να καθαρίσουν εκκλησίες και νεκροταφεία στην κατεχόμενη Κύπρο.

Σε δήλωση που έκανε ο Μπάροους στο ελληνοκυπριακό ραδιόφωνο ανέφερε πως με αυτή την κίνηση στοχεύει μεταξύ άλλων και στον καθαρισμό των νεκροταφείων και εκκλησιών που βρίσκονται στο Άσχα, στην Αφάνια, σε Αμμόχωστο και Γιανάγρα.

Ο Μπάροους δήλωσε πως κατά την επίσκεψη του στην κατεχόμενη Κύπρο αισθάνθηκε απέχθεια από την κατάσταση των εκκλησιών και νεκροταφείων και από την “έλλειψη σεβασμού σε ιερούς χώρους”.

Ο Μπάροους είπε πως μετά από αυτήν την επίσκεψη γύρισε στην Αγγλία και είχε επαφές με συναδέλφους του και με τον υπουργό Ε.Ε. Ντέιβιντ Λίντινγκτον, ο οποίος του είπε πως θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια στο αγγλικό ΥΠΕΞ και προφορικά και γραπτά.

Ο Μπάροους έκανε έκκληση στην συγκεκριμένη καμπάνια να μετάσχουν και άτομα από την τουρκοκυπριακή και ελληνοκυπριακή κοινότητα είτε της Κύπρου είτε της Αγγλίας.


Πρακτορείο Αναντολού-tourkikanea.गर
http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=13237

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails