Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Οι τρεις απάτες της κυβέρνησης

. Η απάτη των swaps (Σουάπς) με Γκόλτμαν Ζάκς και Σημίτη.

. Τα Δισεκατομμύρια που θα πληρώσουμε αλλά μας το κρύβουν.

. Θα κατασχεθούν τα ακίνητά μας και η Ελλάδα θα γίνει Παραγκούπολις.

Δεν σας το είπαν έτσι; Το 2019, λήγει το Σουάπ (swap) που υπέγραψε ο Σημίτης με την Γκόλτμαν Ζάκς, που θα τα πληρώσουμε εμείς, επειδή έτσι του κάπνισε του ανθέλληνα Σημίτη! Τι είναι τα Σουάπς (swaps; ) Είναι τα πιο επικίνδυνα χρεωστικά έγγραφα στον πλανήτη!


Τα επικίνδυνα swaps είναι Οικονομικές συμφωνίες ανταλλαγής στοιχείων –ενεχύρων μεταξύ αντισυμβαλλομένων μερών. Είναι οι μελλοντικές χρηματο-ροές, που μας δεσμεύουν επί πλέον και ξεχωριστά από τα Ομόλογα που πληρώνουμε. Τα swaps, δεν παρακολουθούνται από κανένα επίσημο εποπτικό σώμα, αλλά είναι έρμαια της πιστοληπτικής ικανότητας και της φερεγγυότητας ή μη, των αντισυμβαλλομένων. Και η Ελλάδα, είναι γνωστό ότι έχει ατράνταχτη περιουσία. Είμαστε ο ισχυρότερος και ο πιο πλούσιος Οργανισμός του κόσμου, να χωνέψουν επιτέλους όλοι οι Έλληνες ότι είναι ΄Αρχοντες! Λοιπόν; Θα επιτρέψουμε να δημεύσουν την Δημόσια αλλά και την Ιδιωτική περιουσία όπως ετοιμάζονται ; Εμείς αποφασίζουμε! Παράγκες θέλουμε ή Ακίνητα;


Το πλήρες ιστορικό των swaps Γκόλτμαν Ζάκς-Σημίτη που θα πληρώσουμε


Τον Φεβρουάριο του 2010, αποκαλύφθηκε τυχαία ότι ο Σημίτης, είχε υπογράψει ένα επικίνδυνο swap με την Γκόλτμαν Ζάκς. Φημολογείται δυστυχώς ότι, η Ελλάδα έχει κλείσει πάνω από 30 Συμβάσεις swaps με 18 Τράπεζες και τότε μιλάμε για ένα εφιαλτικό χρέος πάνω από 60 Δισεκατομμύρια, το οποίο κρύβεται μέσα σ’ αυτές τις συμβάσεις, επειδή γι’ αυτό σχεδιάστηκαν. Το συγκεκριμένο swap που υπέγραψε ο Σημίτης με την Γκόλτμαν Ζάκς λήγει το 2019 και θα προστεθεί στο χρέος μας, ανεβάζοντάς το σε ποσοστό 2,8 με όσα εν τω μεταξύ μας έχει κοστίσει σε προσαυξήσεις! Πρόκειται για την περίφημη πλαστογραφία που έκανε ο Σημίτης με την Γκόλτμαν Ζάκς για να μπούμε στην Ε.Ε.


Το κόλπο μεταξύ Σημίτη-Χριστοδουλάκη και Γκόλτμαν Ζάκς, έγινε ως εξής: Οι αρχι-συμμορίτες- τοκογλύφοι της Γκόλτμαν Ζάκς, είπαν στον κ. Σημίτη ότι: «Επειδή δεν ξέρουμε την πραγματική ισοτιμία μεταξύ Δραχμής-Ευρώ, εκτιμούμε ότι η δραχμή θα μπει στο Ευρώ με μια τιμή « Χ». Και με αυτήν την τιμή «Χ», αγόρασαν το χρέος μας, αλλά έκαναν λάθος τα πουλάκια μας, κι’ έχασαν λεφτά! Στην συνέχεια, έκαναν μια παράνομη Ιδιωτική Συμφωνία, με το ελληνικό κράτος και με τον ανθέλληνα Σημίτη να ο μ ο λ ο γ ε ί ψέματα ότι, δεν ήταν λάθος της Γκόλτμαν Ζάκς, αλλά ήταν χρέος της Ελλάδος προς εκείνην ! Η Συμφωνία αυτή, ουδέποτε πέρασε από την Βουλή…


Ο σάλος με τα swaps ξέσπασε όταν ο κ. Τρισέ, αρνήθηκε να δώσει στην δημοσιότητα τις συμβάσεις αυτές, κάνοντας μια περίεργη δήλωση: « Δεν μπορώ να τις δώσω στην δημοσιότητα, διότι θα κλονισθεί η εμπιστοσύνη του κοινού στις αγορές……»


Και δεν ξέρουμε ακόμη τι ενέχυρο έδωσε ο μισέλληνας « πρωθυπουργός» των Ιμίων και ληστής του Χρηματιστηρίου ο Σημίτης, στην Γκόλτμαν Ζάκς υπογράφοντας το μοιραίο swp. Ούτε γνωρίζουμε τι άλλα ενέχυρα έχουν δώσει οι άλλοι «πρωθυπουργοί» μας. Αν αποκαλυφθούν και οι υπόλοιπες συμβάσεις swaps που υπέγραψαν οι πρωθυπουργοί μας με τις 18 Τράπεζες, τότε θα δούμε τι θα πεί «Έλληνας» πρωθυπουργός. Ανάμεσα στις Τράπεζες αυτές είναι και οι Τουρκικές ;


Και φυσικά η μετά Σημίτη Κυβέρνηση, κάλυψε πλήρως το θέμα. Σήμερα, ο κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου, οφείλει ν’ α ρ ν η θ ε ί το χρέος, να δημεύσει την περιουσία του Σημίτη στο εξωτερικό και να τον κλείσει στον Κορυδαλλό. Ξέρει πολύ καλά για τις καταθέσεις του εξωτερικού.


Ο όλεθρος των «γυμνών» CDS. ( Ασφαλίστρων Κινδύνου)


Ήδη από την άνοιξη του 2009, είχε παρατηρηθεί μια αφύσικη πτώση των ελληνικών Ασφαλίστρων Κινδύνου (CDS), που προοιώνιζε την κρεμάλα της Ελλάδος. Ήταν φανερό ότι στηνόταν η παγίδα, αν και οι αγορές των CDS είναι τελείως α δ ι α φ α ν ε ί ς, δεν ξέρεις ποιός αγοράζει και ποιός πουλάει. Αυτά είναι τα λεγόμενα «γυμνά» CDS. Δηλαδή όποιος αγόραζε τα Ασφαλιστικά Συμβόλαια για τα Ομόλογα του Ελληνικού χρέους, δεν κατείχε αναγκαστικά και Ομόλογα ελληνικού χρέους! Γιατί τα αγόραζαν λοιπόν; Απλά γιατί περίμεναν την εκτίναξη των επιτοκίων των Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου (sprets) και μετά πουλούσαν χρυσάφι τα ελληνικά Ασφάλιστρα Κινδύνου( CDS), που είχαν αγοράσει εξευτελιστικά. Ξένοι και Έλληνες αναλυτές, προειδοποιούσαν ότι στήνεται παγίδα.


Και την κρίσιμη εκείνη στιγμή, ο δολοφόνος της Ελλάδος κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου, με ιδιαίτερη χυδαιότητα και ποταπότητα, εκτόξευσε εκείνες τις ελεεινές ύβρεις εναντίον της Ελλάδος (Τιτανικός και χώρα διεφθαρμένων), με αποτέλεσμα τα ελληνικά CDS να εκτιναχθούν μέσα σε μία νύχτα σε ιλιγγιώδη ύψη και οι Αρχι-συμμορίτες και Τοκογλύφοι φίλοι του να κερδίσουν Τρισεκατομμύρια, χωρίς να δουλέψουν, χωρίς να κουρασθούν! ΄Ηξεραν ΟΛΟΙ οι Ευρωπαίοι πίθηκοι, το τι θα συνέβαινε, όπως το ήξερε και ο ίδιος ο Πινοσέτ-Παπανδρέου! Σκόπιμες ήταν οι δηλώσεις του!


Γι’ αυτό και ο αρχι- τεμπέλης Πινοσέτ-Παπανδρέου, καθυστέρησε πάνω από 3 μήνες να κινηθεί. Πρώτον διότι ήταν αδύνατο μετά το «λεφτά υπάρχουν», να παραδεχθεί ότι λεφτά δεν υπήρχαν και, δεύτερον η καθυστέρηση αυτή ήταν ολέθρια για την Οικονομία μας και το ήξερε. Από εκεί και πέρα ο δρόμος για το ΔΝΤ ήταν ανοικτός και τον είχε ανοίξει ο ίδιος. Γι’ αυτό τον ανέβασαν στην εξουσία άλλωστε.


Ti μπορούσε να κάνει ο κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου;


Διαπραγμάτευση των «γυμνών» CDS Μόλις ανέλαβε με τα χυδαία ψέμματα που είπε, ο κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου, θα μπορούσε να ζητήσει από την Ε.Ε. την έκδοση μιάς Κοινής Οδηγίας προς όλες τις χώρες για την α π α γ ό ρ ε υ σ η της αγοραπωλησίας των ελληνικών CDS και ταυτόχρονα παρακολούθηση, δηλαδή την καταγραφή των αγορών CDS. ΔΕΝ είναι δυνατόν να υπάρχει μια αγορά με πιστωτικά προϊόντα που ΔΕΝ καταγράφεται ποιός αγοράζει και ποιός πουλάει. Έλεος! Και μόνον η κίνηση αυτή από ελληνικής πλευράς, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θ’ απασφάλιζε την βόμβα των CDS.


Λοιπόν Αδόλφε-Χίτλερ-Μέρκελ, κι’ εσύ ανήθικε «πρωθυπουργέ» της Ελλάδος, μέχρι πότε θα μας το παίζετε αθώοι; Ακόμη και γονατιστοί να συρθείτε μπροστά μας ζητώντας έλεος, πάλι δεν φθάνει, γουρούνια-τομάρια- Ούνοι- βάρβαροι- βρυκόλακες-ληστές, ανάθεμά σας. Κρεμάλα που θέλετε όλοι! Ανάποδα! Σαν τον Μουσολίνι!


«Η Ελλάδα θα πληρώσει όλα τα χρέη της», δηλώνει ο Πινοσέτ-Παπανδρέου. Δηλαδή: Μην ανησυχείτε κλέφτες της Γκόλτμαν Ζάκς και συμμορίτες της Μόργκαν, διότι οι μίζες και το μαύρο σας χρήμα θα εξοφληθούν. Θα εξοφληθούν και τα ελεεινά swaps σας, από την δολοφονία των Ελλήνων! «Για να μην μας πούνε κουβέντα οι Ευρωπαίοι». Αλλά εσύ αναθεματισμένε και καταραμένε «πρωθυπουργέ», δεν ήσουν ο πρώτος που μας αποκάλεσες «χώρα διεφθαρμένων» και «Τιτανικό της Ευρώπης;» Αλτσχάϊμερ, έχεις; Τότε να παραιτηθείς! Εσείς τα φάγατε, εσείς να τα πληρώστε, αχρείοι!


Η κτηνώδης πολιτική του κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου και σύγχρονου Ηρώδη.


Πριν αναλάβει ο κ. Πινοσέτ- Παπανδρέου, χρωστούσαμε μόνον σε ιδιωτικές Τράπεζες του εξωτερικού. Σήμερα όμως εξ αιτίας του, χρωστάμε σ’ Ευρωπαϊκά κράτη, κυρίως στην Γερμανία, το πιο ύπουλο κι’ ελεεινό χτύπημα που κατάφερε η κτηνώδης πολιτική του και η κτηνωδία του.


Διότι με τις ξένες Τράπεζες, μπορούσαμε να διαπραγματευθούμε επιτυχώς, επιβάλλοντας ε μ ε ί ς τους όρους μας. Με τα κράτη, όμως, κάτι τέτοιο είναι α δ ύ ν α τ ο ν, όπως θ’ αναλύσουμε. Η «διάσωση» λοιπόν της Ελλάδος από τον κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου, τον μεγαλύτερο μισέλληνα του πλανήτη, έχει την εκπληκτική ιδιότητα ν’ αυξάνει το χρέος, να στραγγαλίζει την οικονομία, να βουλιάζει την χώρα και να δολοφονεί τους Έλληνες! Γίναμε οικόπεδο κτήσης του δικτάτορα κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου, επειδή κόλλησε στον πισινό του η πρωθυπουργική καρέκλα και μόνον ακρωτηριάζοντας τον πισινό του θα ξεκολλήσει. Έχει καταλάβει όμως ότι δεν πρόκειται για πρωθυπουργική καρέκλα, αλλά για ηλεκτρική; Απόδειξη η φυσιογνωμία του, σουρωμένη και γερασμένη κατά 50 χρόνια, θυμίζει μούμια, ενώ σε λίγο θα θυμίζει βρυκόλακα!


Κύριε Πινοσέτ-Παπανδρέου εκτός από δικτάτορας, είσθε και ο σύγχρονος Ηρώδης της Ελλάδος. Γιατί τα δύστυχα βρέφη των ολίγων μηνών και τα παιδιά από 1-17 ετών θα πεθάνουν από ασιτία εξ αιτίας της κτηνώδους πολιτικής σας, αφού οι γονείς τους αδυνατούν να τα θρέψουν. Κι’ όσα δεν πεθάνουν από πείνα, με μαθηματική ακρίβεια εσείς, τα οδηγείτε στην πορνεία, στις συμμορίες, στις ληστείες, στα ναρκωτικά και στην εγκληματικότητα. Γιατί το μοναδικό σας όραμα γιά την Ελλάδα, ήταν να την μετατρέψετε σε Σικάγο, Ένας ψυχρός και στυγνός δολοφόνος των παιδιών, των γερόντων και ολόκληρης της Ελλάδος είστε. Ένα τέρας που ξέβρασε η Άβυσσος. Ακόμη και στα σκουπίδια να σας ρίξουμε, θα μολυνθούν!


Μήπως σας ενοχλεί που σας λέμε δικτάτορα; Αλήθεια; ΄Οποιος καταργεί το Σύνταγμα και την Βουλή όπως εσείς, όποιος δολοφονεί και ληστεύει τους Έλληνες όπως εσείς, είναι και Δ ι κ τ ά τ ο ρ α ς όπως εσείς. Γιατί σας κακοφαίνεται λοιπόν; Ανέκαθεν η οικογένειά σας, είχε μεγάλη αδυναμία σε δικτάτορες, όπως τον Πολωνό Γιαρουζέλσκι τον Καντάφι, σε Τούρκους δικτάτορες κ.λ.π. Είστε ο Άρχοντας του ψεύδους και του Σκότους, εσείς το διαλέξατε, τι άλλο θέλετε;


Ο Εφιάλτης που μας έρχεται.


. Η απόφαση για την Ελλάδα, θα ληφθεί από Τούρκους!


. Η Τράπεζα της Τουρκίας θα εξαγοράσει την Αγροτική.


. Το Ίδρυμα «Πράσινης Ανάπτυξης» μαζί με της Τούρκους. Για την τύχη της Ελλάδος, θ’ αποφασίσει ο Τούρκος Ερντογάν! Με πιο τρόπο; Στην προσεχή Διάσκεψη των 20 πλουσιότερων κρατών του κόσμου (G 20) που θα γίνει εσπευσμένα, γύρω στις 25 Οκτωβρίου ( γι’ αυτό λένε ότι δεν θα έχουμε λεφτά),θα ανακοινωθεί από την κ. Αδόλφο-Χίτλερ-Μέρκελ και η λύση του προβλήματος της Ελλάδος, στους «πλουσίους». Όλα θα τεθούν στην κρίση των G 20 και κυρίως το «κούρεμα» του χρέους, για το οποίο πανηγυρίζουν, ενώ έτσι θα δημεύσουν τα σπίτια μας!


Γιατί ανάμεσα στα πλούσια κράτη, Αμερικανούς, Κινέζους κ.λ.π. υπάρχει και ο Τούρκος Ερντογάν! Δηλαδή το τι κούρεμα θα μας γίνει και το πώς θα οδηγηθούμε σ’ αυτήν την πανωλεθρία των Ασφαλιστικών Ταμείων, θα το αποφασίσει και ο Ερντογάν! Αυτό είναι έργο του δολοφόνου της Ελλάδος, του κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου. Καταργήθηκαν όλα μας τα δικαιώματα εξ αιτίας του!


Κι όταν οι «ηγέτες» της Ευρωζώνης, θα συνεδριάσουν στα τέλη Νοεμβρίου, μετά τους G 20 δηλαδή, θα τους προσφερθεί το φιλέττο της Ελλάδος στο πιάτο. Οι Γερμαναράδες δηλαδή, υπερφαλαγγίζουν ολόκληρη την Ευρωζώνη και ο κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου, μόνον Γερμανικές γαργάρες κάνει, αλλά θα μας μιλάει για «Νίκη!». Αλήθεια ψευτο-πρωθυπουργίσκε; Και νομίζεις ότι δεν θα πάς στον Κορυδαλλό;


Αλλά υπάρχει κι’ άλλο: Ο αδελφός του κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου που λέγεται Ανδρέας Παπανδρέου είναι Πρόεδρος του Ιδρύματος για την «Πράσινη Ανάπυξη», που εδρεύει στην Ελβετία. Όμως, κορυφαίο και πρωτοκλασάτο στέλεχος του Ιδρύματος, είναι η κόρη του Τούρκου πρώην πρωθυπουργού, του Τζέμ! Δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά αρνούνται ότι παίρνουν λεφτά από την Ελλάδα.


Γίναμε Γερμανικό «Επιτροπάτο», με τα γερμανικά γουρούνια θρονιασμένα στην πατρίδα μας. Τώρα που πέτυχαν να εγκλωβίσουν πολιτικά και οικονομικά τις χώρες, τώρα τροποποιούν και τους θεσμούς της Ε.Ε. για να υπηρετούν μόνον την Γερμανία και να μετατραπεί ι η Ευρώπη των Κρατών, σε Ευρώπη των Δανειστών, άρα σε Γερμανική Ευρώπη! Η Ελλάδα μας, η πατρίδα μας, έγινε Σπίνα Λόγκα. Μπορούμε να κάνουμε κάτι;


Βεβαίως και μπορούμε! Να ασκήσουμε Βέτο!


Κύριε Πινοσέτ-Παπανδρέου, δολοφόνε της Ελλάδος, θα τολμήσεις ν’ ασκήσεις Βέτο; Εάν όχι, θα λογαριαστείς με όλους τους Έλληνες για τα καλά πλέον και δεν θα σε σώζουν ούτε οι αφεντάδες σου, ούτε οι τοκογλύφοι σου.


Και προσοχή: Στην επόμενη διαπραγμάτευση, ΔΕΝ θα πρέπει να είναι ο κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου. Καλούνται όλες οι ΄Εντιμες Δυνάμεις της χώρας (όχι τα κόμματα), να τον θέσουν στο περιθώριο!


Και να του απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα. Να μείνει εδώ και να φυλακισθεί για τα εγκλήματά του και την κτηνώδη πολιτική του. Δεν υπάρχει χρόνος!


Η δήθεν κρατικοποίηση των Τραπεζών, σημαίνει την πώλησή τους σε ξένους.


Πέρσυ, ιδρύθηκε το Ταμείο των Τραπεζών, με ειδικό νόμο, που έχει Αμερικανό Πρόεδρο.


Αλλά μέσα στο Ιδρυτικό του, λέει τα εξής:


« Ναι μεν, το ελληνικό κράτος θ’ αγοράσει τις Μετοχές των Τραπεζών, (κρατικοποίηση) αλλά από εκεί και πέρα, υποχρεούται να τις πουλήσει». Η Εθνική και η Αγροτική πρέπει να υποβάλλουν εσπευσμένα ένα σχέδιο εξυγίανσης και εκκαθάρισης. Και το σχέδιο, συμπεριλαμβάνει και την πώληση όλων των Συνεταιριστικών επιχειρήσεών τους στους Δανειστές. (βλέπε απολύσεις). Και ήδη υπάρχει σχέδιο Τουρκικής Τράπεζας να «χτυπήσει» αυτήν τη δουλειά με την Αγροτική, ώστε να βάλουν χέρι οι Τούρκοι στην περιουσία των Ελλήνων, ξεκινώντας από την Θράκη!


Θα ξεπουληθούν όλα όσα έχουν υποθηκεύσει οι αγρότες στην Αγροτική Τράπεζα. Δηλαδή σπίτια, αποθήκες, ποστάνια, χωράφια, τρακτέρ κ.λ.π .Η Αγροτική κατέχει ένα τεράστιο μέρος της ελληνικής περιουσίας. Και η στήλη αυτή, πριν από ένα χρόνο είχε προειδοποιήσει για την αρπαγή των περιουσιών μας, αφού το ίδιο το Μνημόνιο ήταν τίτλος εκτελεστός και μπορούσε να μεταβιβασθεί στους Τούρκους!


Τώρα που φημολογείται οι Τούρκοι, που αγόρασαν ένα μέρος του χρέους σε Ομόλογα, έρχονται στην Ελλάδα ως πιστωτές για να εισπράξουν το μερίδιό τους ! Έχουν το δικαίωμα να προβούν και σε κατάσχεση εθνικού χώρου, σε κατάσχεση Οπλικών Συστημάτων, σε κατάσχεση γης και η συμφορά δεν έχει τέλος! Εξ αιτίας των άθλιων χειρισμών του ξένου πρωθυπουργού κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου, τώρα έχουν νομική ισχύ πράγματα που αποφασίστηκαν σε μια ψηφοφορία, με την χώρα μας απούσα, αφού είχε απαγορευθεί στον πρωθυπουργό της ν’ αρθρώσει έστω και μια λέξη! Μεγάλε δολοφόνε της Ελλάδος! Μπόγια! Πώς θα ξεφύγεις;


Το τέλος Ακινήτου και το «κούρεμα» του χρέους, είναι Δήμευση περιουσίας!


Η λέξη «Τέλος», στην Οικονομία, σημαίνει ανταποδοτικότητα κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου. ΄Όταν όμως εσύ μειώνεις τους μισθούς και σε λίγο δεν θα δίνεις καθόλου, τότε που είναι η ανταποδοτικότητα; Και η μόνιμη καταβολή του Τέλους Ακίνητης περιουσίας είναι Δήμευση της Ιδιωτικής Περιουσίας! Ναι, Δήμευση και εκ προθέσεως!


Κι’ όταν ξεπουλάμε τα πάντα, Δεν φορολογούμε πλέον τα πάντα! Δεν το ξέρετε;


Διότι Διεθνώς, όταν κατάσχουν οι πιστωτές το σπίτι και την περιουσία του οφειλέτη, τότε η δίωξη παύει. Εσύ κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου και ξεπουλάς τα πάντα και απολύεις τους πάντας και φορολογείς τους πάντας! Ποιος είσαι επιτέλους;


Πιο αναλυτικά: Τα Ασφαλιστικά Ταμεία, κρατούν τώρα Ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου, που λήγουν π. χ. σήμερα. Με το «κούρεμα» του χρέους πέφτουν στο μισό της αξίας τους. Τι θα κάνουν τα Ταμεία για να πληρώσουν τους Συνταξιούχους; Θα μειώσουν τις συντάξεις! Αλλά όσο και να τις μειώσουν πάλι θα τιναχθούν στον αέρα!


Θα πληγούν όλες οι Ελληνικές Τράπεζες που έχουν ελληνικά ομόλογα και θα κλονισθούν τόσο πολύ, που ΔΕΝ θ’ αντέξουν. Όπως είπαμε, θα τις εξαγοράσουν οι Ευρωπαίοι Αρχι-συμμορίτες και οι Τούρκοι Τραπεζίτες, που θα έχουν ξένους υπαλλήλους και θα καρπωθούν και όλα τα Στεγαστικά Δάνεια! Θα βγάλουν όλα τα Ακίνητα των Ελλήνων στον Πλειστηριασμό και θα λεηλατήσουν τις περιουσίες του κόσμου εν ριπή οφθαλμού!


Αυτό, μας το δήλωσε κυνικά και ο Αρχι-συμμορίτης της Ευρώπης, ο κ. Τρισσέ, ο μέχρι χθές Πρόεδρος της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας :


« Η Ελλάδα έχει πάρα-πάρα πολλά ακίνητα!». Και δεν μας ξεκαθάρισε ο Αρχι-κλέφτης λήσταρχος εαν μιλούσε για τα Δημόσια Ακίνητα ή για τα Ιδιωτικά. Πού στηρίζεται όμως;


Στηρίζεται στον ξεχασμένο φεουδαρχικό Νόμο του «Επιφανειούχου» του 1946 που επανέφερε, άρον-άρον ο κ. Παμπούκης. Με τον Νόμο αυτόν, οι Ευρωπαίοι λήσταρχοι, θ’ αρπάξουν χωρίς διατυπώσεις την κυριότητα από τους νόμιμους ιδιοκτήτες και θα γίνουν αυτοί ιδιοκτήτες! (βλέπε το σχετικό άρθρο περί «Επιφανειούχου» )


Και θα μας εξαγοράσουν με δικά μας κεφάλαια!


Λίγο πριν μπούμε στο Μνημόνιο, η κ. Αδόλφος –Χιτλερ-Μέρκελ, θέλησε να δώσει δάνειο στην Ελλάδα και ο κ. ‘ Ακερμαν, μάζεψε 5 Δισεκατομμύρια Ευρώ τα οποία θα μας έδιναν ως δανειοδότηση. Αλλά με το Μνημόνιο, το πράγμα ξεχάσθηκε. Η Γερμανία μας έδωσε την «βοήθεια» του Μνημονίου, αλλά μέσω της Γερμανικής Τράπεζας Κ.V.E. Αυτά τα 5 Δισεκατομμύρια πού πήγαν όμως; Τα έχουμε χρεωθεί εμείς, αλλά δεν τα πήραμε. Είναι κατατεθειμένα στην Κ.V.E; Θα χρησιμοποιηθούν για την εξαγορά των Τραπεζών μας έναντι πινακίου φακής; Με τα δικά μας λεφτά αλητήριοι;


Όσο για τον κ. ΄Ακερμαν, είναι ο αρχιτέκτονας της αποφάσεως της 21ης Ιουλίου 2011, δηλαδή είναι αυτός που ρύθμισε έτσι την ανταλλαγή των Ομολόγων των Τραπεζών ( P.S.I) ώστε να κερδίσουν οι Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες και να χάσουν τα ελληνικά Ταμεία και οι Ελληνικές Τράπεζες. Με τέτοια μείωση, άνω τις αξίας των Ομολόγων, οι πρώτοι που θα καταστραφούν θα είναι τα ελληνικά Ασφαλιστικά Ταμεία και οι Τράπεζες. Κανένα Ταμείο δεν θα σταθεί και θα μειωθούνε 50 ο% όλες οι Συντάξεις και το Εφ’ Άπαξ.


Αναθεματισμένε και καταραμένε «πρωθυπουργέ», ιδού η «νίκη» σου. Πώς θα γλυτώσεις;


Έτοιμάζουν και Ειδικές Οικονομικές Ζώνες με εργασιακό καθεστώς όπως στην Κίνα!


Για τολμήστε!


Πρόσφατα, κουβαλήθηκε εδώ μια ολόκληρη συμμορία των γουρουνο-ευρωπαίων «συμμάχων» Κατοχής, που ήδη προσανατολίζονται να δημιουργήσουν Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στην Πελοπόννησο. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι εκεί, δεν θα ισχύει ούτε το Νομικό, ούτε το Διοικητικό, ούτε το Εργασιακό και κυρίως, δεν θα ισχύει το φορολογικό καθεστώς που ισχύει σ’ ολόκληρη την χώρα. Εκεί, θα προσλάβουν Σομαλούς, Ταϋλανδέζους, Πακιστανούς, που θα δουλεύουν για εξευτελιστικά Ευρώ τον μήνα, υπό καθεστώς δουλείας, δηλαδή από την μια Ανατολή έως την επόμενη Ανατολή του ηλίου. Θα ισχύουν τα μεροκάματα που ισχύουν στις χώρες καταγωγής των εργατών, Πακιστάν-Ταϋλάνδη-Σομαλία, ίσως ένα ( 1) Ευρώ την ημέρα! Σκοπεύουν να μας κάνουν Κινέζους της Ευρώπης, για τολμήστε όμως!


Δεν πρέπει με τίποτε να το αφήσουμε να συμβεί αυτό, ακόμη κι’ αν μας σκοτώσουν όλους. Έξω από την χώρα μας βρωμόσκυλα! Για καμαρώστε την «ιστορική» νίκη του κ. Πινοσέτ –Παπανδρέου, του πιο διάσημου μισέλληνα του πλανήτη!


Οι Μεσογειακοί λαοί να ενωθούν και να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης τώρα!


Και στο Δικαστήριο της Ε.Ε. τώρα!


Οι μεγάλοι Συνταγματολόγοι της Ελλάδος, προτείνουν να προσφύγουμε στο Συμβούλιο της Ευρώπης, όπως και στο Δικαστήριο της Ε.Ε. γρήγορα! Το Συμβούλιο της Ευρώπης υποχρεωτικά θ’ απαιτήσει την εφαρμογή των παραβιασθέντων άρθρων και θεσμών ή, θα αποκαλυφθεί ότι και αυτό το Ανώτατο Θεσμικό ΄Οργανο με την μακρόχρονη Ιστορία, είναι ξεπεσμένο. Μην ξεχνάμε ότι το Συμβούλιο της Ευρώπης είχε σταθεί δίπλα μας, στα χρόνια της Χούντας.


Παραθέτουμε το Άρθρο 2 της Ε.Ε. :


Άρθρο 2 της Ε.Ε: «Η Ενωση βασίζεται στις αξίες του σεβασμού της Ανθρώπινης Αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Ισότητας, του Κράτους-Δικαίου καθώς και του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Η χώρα μας, ευτυχώς, δεν έχει παραβιάσει καμιά από τις Αρχές αυτές.


Αντίθετα, εσύ κ. Πινοσέτ –Παπανδρέου μαζί με τις συμμορίες των Τοκογλύφων σου, παραβιάζετε και καταργείτε τις θεμελιώδεις- βασικές Αρχές της Ε.Ε . Πού είναι το Κράτος-Δικαίου που υπέγραψες κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου; Εμπορεύεσαι αδίσταχτα τον ανθρώπινο πόνο, με σκοπό να κάνεις την Ελλάδα μας Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο- Ρ Υ Χ Ε Ι Ο ! Δεν θα σου περάσει όμως κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου, έμπορε των ψυχών μας και Ηρώδη της Ελλάδος!


Είμαστε Ευρωπαϊκή χώρα και όχι Σομαλία, πρωθυπουργίσκε της συμφοράς!


Θα μας έκανες Δανία του Νότου, έτσι ψεύτη πρωθυπουργέ; Αλλά μας έκανες Δανεία του Δανειο- Νότου αρχι-ψεύτη τελικά. Είμαστε όμως Ευρωπαϊκή χώρα κι έχεις δεσμευθεί μαζί με τους δημίους μας ότι, στις Ευρωπαϊκές χώρες ισχύει το Ευρωπαϊκό «αξιοπρεπές» εργασιακό καθεστώς.


Δεν είμαστε Σομαλία κ. Πινοσέτ-Παπανδρέου. Στην Σομαλία να πάς και να δουλέψεις εσύ. Μια χαρά σου ταιριάζει τεμπέλη !


Κύριε Πινοσέτ-Παπανδρέου,


Τώρα γελάς, γιατί νομίζεις ότι θα σε προστατέψουν οι Αρχι-συμμορίτες που σε διόρισαν; Έτσι νόμιζε ο Μουσολίνι και τον κρέμασαν ανάπόδα! Όπως νόμιζε ο Σάχης, κι’ έφυγε κλωτσηδόν; ΄Έτσι νόμιζε ο Σαντάτ και το γάζωσαν με τα μπαζούκας. Έτσι νόμιζε νόμιζε ο Σαντάμ Χουσεϊν και τον γάζωσαν κι’ αυτόν. Έτσι νόμιζε ο Μουμπάρακ και τον έκλεισαν φυλακή, και του δήμευσαν και την περιουσία του. Έτσι νόμιζε και ο Μπίν Λάντεν και τον κομμάτιασαν. . Έτσι νόμιζε και ο πολυαγαπημένος σου ο Καντάφι και τον επικήρυξαν;


Έτσι νόμιζε και ο φίλος του πατέρα σου κι’ εσένα, ο «πανίσχυρος» άνδρας του ΠΑΣΟΚ, ο Μένιος ο Κουτσόγιωργας και τον έκλεισαν στις Φυλακές Κορυδαλλού κι από την στενοχώρια του π έ θ α ν ε. Γέλα τώρα !


Και κάτι ακόμη:


Θα ανακηρύξεις την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) στο Αιγαίο, θέλεις δεν θέλεις, ακόμη και με τον βούρδουλα. Την Επιτροπή Έρευνας για τα κοιτάσματά μας που έφτιαξες, νομίζεις ότι θα την τραβάς για μια Εικοσαετία ; Σε γελάσανε! Είναι ήδη αποφασισμένο και τελειωμένο ότι η Ελληνική Α.Ο.Ζ θα γίνει στο Αιγαίο και οι κυρίαρχοι του Αιγαίου είμαστε εμείς οι Έλληνες, όπως είμαστε επί 40.000 χρόνια τώρα.


Κι εσύ δεν είσαι Έλληνας και ως μη Έλλην, είσαι Β ά ρ β α ρ ο ς.


Ξαναγέλα τώρα!


Αγγελική Ρέτουλα
ΠΗΓΗ
http://www.athriskos.gr/modules/news/article.php?storyid=2667

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails