Παρατήρησε ότι η προσεγμένη καλλιέργεια των αμπελιών εγγυάται την ποιότητα του οίνου και προσφέρει τη δυνατότητα της βιολογικής στο μέλλον. Όσον αφορά στην παλαίωση, εξέτασε τα δρύινα γαλλικά βαρέλια Ermitage και Berthomieu αλλά και τους γνήσιους φελούς Πορτογαλίας. Κατά τη διαδικασία της γευσιγνωσίας ο κύριος Λυγερός επέλεξε να δοκιμάσει το ελληνικό χαρμάνι Cabernet Sauvignon – Μerlot 2009, ένα ισορροπημένο ζευγάρι, το οποίο χαρακτήρισε ως εξής : χρώμα έντονο πορφυρό, ενδιαφέρουσα μύτη με αρώματα από κόκκινα ώριμα φρούτα, πολύ καλή ισορροπία στη γεύση, καλές οξύτητες και νόστιμη επίγευση, που έχει μέλλον στην ωριμότητά του. Θεωρεί ότι η Λέρος θα πρέπει να προωθήσει τέτοιες προσπάθειές που την εμπλουτίζουν.
Αττική Οδός: “Εξάντληση, ανασφάλεια, εκφυλισμός εργασιακών δικαιωμάτων”
-
*Δημόσια παρέμβαση - υπόμνημα από το Σωματείο Εργαζομένων Αττικής Οδού*
*Στην Αττική Οδό δεν κυκλοφορούν μόνο οχήματα. Κυκλοφορεί και μια σκληρή,
αθέατη πρ...
Πριν από 4 ώρες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου