Παρατήρησε ότι η προσεγμένη καλλιέργεια των αμπελιών εγγυάται την ποιότητα του οίνου και προσφέρει τη δυνατότητα της βιολογικής στο μέλλον. Όσον αφορά στην παλαίωση, εξέτασε τα δρύινα γαλλικά βαρέλια Ermitage και Berthomieu αλλά και τους γνήσιους φελούς Πορτογαλίας. Κατά τη διαδικασία της γευσιγνωσίας ο κύριος Λυγερός επέλεξε να δοκιμάσει το ελληνικό χαρμάνι Cabernet Sauvignon – Μerlot 2009, ένα ισορροπημένο ζευγάρι, το οποίο χαρακτήρισε ως εξής : χρώμα έντονο πορφυρό, ενδιαφέρουσα μύτη με αρώματα από κόκκινα ώριμα φρούτα, πολύ καλή ισορροπία στη γεύση, καλές οξύτητες και νόστιμη επίγευση, που έχει μέλλον στην ωριμότητά του. Θεωρεί ότι η Λέρος θα πρέπει να προωθήσει τέτοιες προσπάθειές που την εμπλουτίζουν.
«Μέρες του Δεκέμβρη ΄44» - Μεγάλο αφιέρωμα του «Ημεροδρόμου»
-
*Τριαντατρείς μέρες ηρωικής μάχης του λαού της Αθήνας και του Πειραιά για
τη λευτεριά. «Όταν ο λαός βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της τυρανίας
διαλέγει...
Πριν από 8 ώρες






Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου