Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟΞΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!


ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,
ΙΧΝΟΣ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ;
Ή μήπως θα σκλαβώσετε τον ελληνικό λαό; Θα πείτε επιτέλους έστω και την ύστατη στιγμή ένα ΟΧΙ στην Μέρκελ και τις ύαινες της Ευρώπης και Αμερικής;

Το ευρώ είναι ήδη τοξικό νόμισμα που κατατρώγει τις σάρκες των αδύναμων οικονομικά χωρών και των λαών της.
Τα κράτη της νότιας Ευρώπης με πρώτη την Ελλάδα, θα καταστούν προτεκτοράτα της Γερμανίας και Αμερικής.
Το ευρώ πλέον χρησιμοποιείται από την Γερμανία ως όπλο εξόντωσης των λαών και οικονομικής κατάκτησης των ασθενέστερων οικονομικά χωρών.
Η Ελλάδα έχει μπει πρώτη στο στόχαστρο της Γερμανίας και Αμερικής διότι έχει τεράστιο φυσικό παραγωγικό πλούτο και αξιοποιήσιμες πηγές πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Γι' αυτό τον λόγο η πρεμούρα της Μέρκελ να υπογραφεί εδώ και τώρα η τελευταία δανειακή σύμβαση που καθιστά την Ελλάδα προτεκτοράτο της, με την δημόσια περιουσία να παραδίδεται στα χέρια της.
Ο δε ελληνικός λαός εξαθλιώνεται για να μετατραπεί σε φθηνό εργατικό εργαλείο στα εν Ελλάδι εργοστάσια της Γερμανίας! Γι'αυτό τον λόγο η Μέρκελ εκβιάζει ότι δεν θα πάρουμε άλλη δόση δανείου. Γι' αυτό τον λόγο παραμένει στην εξουσία ο Παπανδρέου και δεν πάει σε εκλογές, θεωρώντας ...καταστροφή τις εκλογές. Και βεβαίως όλοι αυτοί εκφοβίζουν τον κόσμο ότι θα γυρίσουμε στη δραχμή!!!
Ενώ γνωρίζουν ότι το ευρώ είναι ήδη τοξικό νόμισμα που μολύνει ταχύτατα τις χώρες της Ευρώπης. Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και τώρα Ιταλία, καταρρέουν εξαιτίας του ευρώ!
Πείτε λοιπόν, ραγιάδες πολιτικοί της εξουσίας την αλήθεια στον λαό και πάψτε να τον παραμυθιάζετε με το ευρώ.
Εδώ και τώρα επιστροφή στην δραχμή.
Διαφορετικά θα ξεπουλήσετε την χώρα για μερικά ψωροευρώ και θα σκλαβώσετε τον λα.

http://dimtris-kypriotis।blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails