Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Αίγυπτος: Σκότωσαν νεαρό που είχε τατουάζ με τον χριστιανικό Σταυρό



Νοέμβριος 8, 2011.

Οι αιγυπτιακές αρχές δεν έχουν εντοπίσει ακόμη τους δράστες της δολοφονίας του 17χρονου Χριστιανού μαθητή, Αϊμάν Ναμπίλ Λαμπίμπ, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου επειδή είχε στο χέρι του τατουάζ με τον χριστιανικό σταυρό.
Σύμφωνα με μάρτυρες, ο μουσουλμάνος καθηγητής του Λαμπίμπ, πρόσταξε στο μαθητή να καλύψει το σταυρό που είχε στον καρπό του χεριού του και να αποχωρήσει από την αίθουσα του σχολείου, αλλά εκείνος αρνήθηκε.
Στη συνέχεια ο καθηγητής άρχισε να τον επιπλήττει και ο χριστιανός μαθητής έγινε θύμα ξυλοδαρμού από τους συμμαθητές του.


Μετά την τραγωδία, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι διευθυντής του σχολείου, οι καθηγητές και οι κοινωνικοί λειτουργοί.
Μετά την κηδεία του Αϊμάν, περισσότεροι από 5.000 Κόπτες Χριστιανοί διαδήλωσαν στους δρόμους του Μαλάουι. Ο νεκρός μαθητής χαρακτηρίστηκε από τους Χριστιανούς ως «μάρτυρας του Σταυρού».

--


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails