Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Τα Σκόπια << ανακουφίστηκαν>> ο τάφος δεν είναι τού Μεγάλου Αλεξάνδρου.






Σαν ηρεμιστικό χάπι επέδρασαν οι δηλώσεις από το υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας, ότι ο τεράστιος τάφος της Αμφίπολης δεν είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου!


Με ιδιαίτερη έμφαση η  σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων, ‘Βέτσερ’,  αναφέρει ότι «ο Έλληνας υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας απέκλεισε το ενδεχόμενο ο τάφος που ανακαλύφθηκε στη βόρεια Ελλάδα, στην Αμφίπολη να είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου», σημειώνει και συνεχίζει:


«Αν και η Κατερίνα Περιστέρη, η οποία διαχειρίζεται τις αρχαιολογικές ανασκαφές, είπε ότι ο τάφος δημιουργήθηκε στα τέλη του 4ου αιώνα π.Χ. , που συμπίπτει με το τέλος της βασιλείας του Μακεδόνα βασιλιά, σύμφωνα με τον Τασούλα είναι ‘αδύνατο’ να έχει ταφεί εκεί ο Αλέξανδρος».

«Ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει οι ανασκαφές να αποκαλύψουν τα λείψανα του Μεγάλου Αλεξάνδρου», δήλωσε ο Τατούλας στην τηλεόραση, σύμφωνα με την σλαβική εφημερίδα.

Οι αρχαιολόγοι συνεχίζουν την έρευνα και έχουν φθάσει στον τέταρτο θάλαμο του τάφου, σημειώνει το δημοσίευμα των Σκοπίων.

( Σημ. Σε διευκρινιστικές δηλώσεις του, ο υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας,  είπε ότι η αρχαιολογική σκαπάνη θα μας πει ποιος είναι μέσα στο Τάφο και όχι ότι δεν είναι του Μεγάλου Αλεξάνδρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails