Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ποδοσφαιρικη μεταγραφή Ελληνα σε ομάδα των Κατεχόμενων


Αθήνα---

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κύπρο η μεταγραφή του Δημήτρη Βασιλείου στα κατεχόμενα.---- Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντεγκιρμενλίκ, ομάδα της Β' κατηγορίας, κι έτσι έγινε η πρώτη μεταγραφή Ελληνοκύπριου σε ομάδα των Κατεχόμενων.

Ο Κύπριος μεσοαμυντικός κατηγορείται πως δέχθηκε να γίνει θέμα προπαγάνδας, καθώς συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με τον Χασάν Σέρτογλου, τον πρόεδρο της ομοσπονδίας του ψευδοκράτους.

Από την πλευρά της η διοίκηση του συλλόγου της κατεχόμενης Κυθρέας, της Ντεγκιρμενλίκ, θεωρεί τον Βασιλείου ως «πρεσβευτή» των καλών σχέσεων του ποδοσφαίρου των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων.

Το θέμα πάντως έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και έφθασε έως την κυβέρνηση της Κύπρου. Για το ζήτημα αυτό μάλιστα ρωτήθηκε και ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, αλλά δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο. Το ίδιο έπραξε και η ομοσπονδία του νησιού, η οποία θέλει να μελετήσει το θέμα και μετά να τοποθετηθεί.

Η απάντηση του...
Από την πλευρά του ο 35χρονος παίκτης μίλησε σε συνέντευξη σε κυπριακή ιστοσελίδα και έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας πως αν γνώριζε τι θα συνέβαινε δεν θα είχε δεχθεί ποτέ την πρόταση.

Ενώ εξήγησε πως το έκανε καθώς το επίπεδο του ποδοσφαίρου εκεί είναι ανώτερο από αυτό που έπαιζε στην Κύπρο.

Αναλυτικά όσα είπε στη σελίδα sport-fm.com.cy:

«Αν ήξερα ότι θα γινόταν όλο αυτό το σούσουρο με την μετακίνηση μου δεν θα πήγαινα να αγωνιστώ εκεί. Απλά πάω για να κάνω αυτό που μου αρέσει, να παίζω ποδόσφαιρο, είναι το χόμπι μου. Δεν πάω να κάνω καριέρα, εξάλλου είμαι 35 χρόνων.

»Έκρινα ότι το επίπεδο εκεί είναι ψηλότερο από τις μικρές κατηγορίες και τα αγροτικά που αγωνιζόμουνα, είναι πολύ καλύτερες οι συνθήκες και πήρα αυτή την απόφαση.

»Είπα σε έναν φίλο μου να μάθει αν γίνεται να αγωνιστώ εκεί και με ενημέρωσε ότι υπάρχει συμφωνία με την ΚΟΠ για να αγωνίζονται εκεί δυο Ελληνοκύπριοι. Αυτό δεν το λέω με σιγουριά, αυτή ήταν η ενημέρωση που είχα από έναν φίλο που έσπευσε να ρωτήσει».

Κλείνοντας τόνισε πως δεν ξέρει καν το όνομα της ομάδας στην οποία πάει: «Εδώ και χρόνια ο Τουρκοκύπριος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε ομάδες στις ελεύθερες περιοχές και παίξαμε και μαζί στην Ξυλουτύμπου Αλί Ιμάρ μου έλεγε να πάμε να παίξουμε εκεί και τώρα πήρα την απόφαση. Να φανταστείτε ούτε καν το όνομα της ομάδας δεν γνωρίζω, το μόνο που ξέρω είναι ότι με υποδέχθηκαν πολύ καλά και οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση αυτής της ομάδας».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails