Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ

Εφ. Ταράφ 14-8-2011
Σε κώμα στην ντισκοτέκ
Ο καταγόμενος από την Κωνσταντινούπολη στρατιώτης Ουγούρ Καντάρ που υπηρετεί την θητεία του στην Βόρεια Κύπρο, όταν άργησε στην αναφορά τάγματος τον έβαλαν σε πειθαρχείο και τον έδειραν μέχρι που υπέπεσε σε κώμα.
Ο καταγόμενος από την Κωνσταντινούπολη στρατιώτης Ουγούρ Καντάρ που υπηρετεί στον 9ο λόχο του 3ου τάγματος του 61ου συντάγματος της 28ης μεραρχίας, όταν άργησε στην αναφορά τάγματος τον έβαλαν σε πειθαρχείο –επονομαζόμενο και ντισκοτέκ-και τον έδειραν μέχρι που υπέπεσε σε κώμα. Ο πατέρας του στρατιώτη που συνεχίζει την θεραπεία του στην Άγκυρα, ο Αϊντίν Καντάρ περιέγραψε στην εφημερίδα Ταράφ αυτά που έζησε ο γιος του : Βαρούσαν το κεφάλι του στον τοίχο, τον άφησαν τρεις μέρες χωρίς τροφή και νερό, τον έδεσαν σε καρέκλα με χειροπέδες και αφού τον έδειραν επί ώρες τον άφησαν στον ήλιο.

Ο στρατιώτης Ουγούρ Καντάρ 5 μέρες πριν απολυθεί, στις 25 Ιουλίου, μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο GATA στην Άγκυρα. Η οικογένεια του που μετρούσε μέρες για να συναντήσει τον γιό της, μόλις έμαθε το νέο αμέσως πήγαν στην Άγκυρα. Ο πατέρας του για να μάθει τι έγινε πήγε με δικηγόρο στην Κύπρο. Εκεί συναντήθηκε με τους διοικητές του στην μονάδα καθώς και με τον στρατιωτικό εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση, και αποκάλυψε ότι ο γιος του μπήκε υγιής για να εκτίσει ποινή μιας εβδομάδας στην ¨ντισκοτέκ¨ και υπέστη ανατριχιαστικά βασανιστήρια.

Με βάση αυτά που περιέγραψε στην Ταράφ ο πατέρας Αϊντίν Καντάρ ο γιός του τιμωρήθηκε από τον διοικητή του με μια εβδομάδα πειθαρχείο επειδή άργησε στην αναφορά. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο πειθαρχείο ¨ντισκοτέκ¨. Ο αξιωματικός που τον πήγαινε είπε ¨Πάρτε ρε, σας έφερα τόπι αντιστρές¨. Έτσι άρχισε η αλυσίδα των γεγονότων που κατέληξαν στην κωματώδη κατάσταση.

Ο πατέρας αναφέρει ότι ο γιος του από την πρώτη μέρα που μεταφέρθηκε στην ¨ντισκοτέκ¨ βασανίστηκε και χτυπήθηκε. Τον άφησαν τρεις μέρες χωρίς τροφή και νερό, βάρεσαν το κεφάλι του στον τοίχο και παρά την ζέστη τον άφησαν για ώρες στον ήλιο. Τα βασανιστήρια κορυφώθηκαν την μέρα που θα έβγαινε από την ¨ντισκοτέκ¨. Τον έδεσαν με χειροπέδες σε καρέκλα και τον άφησαν για ώρες χωρίς νερό στον ήλιο. Παρά το ότι ζητούσε νερό δεν του έδιναν, και μάλιστα τον έδειραν τόσο που έπεσε σε κώμα. Μεταφέρθηκε στο GATA στην Άγκυρα.

Επί 17 μέρες παραμένει στην εντατική και ακόμη δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Οι γιατροί σχετικά με την κατάσταση του είπαν στην οικογένεια πως ¨Δεν υπάρχει καμμία πρόοδος. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πεθάνει. Να είστε έτοιμοι για όλα¨.
16/08/2011 από TourkikaNea.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails