Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Επίσκεψη του Ν. Λυγερού στο χωριό Ασκληπειό της Νότιας Ρόδου


 
 Φωτογραφικό υλικό από την χθεσινή επίσκεψη του κύριου Λυγερού στο χωριό Ασκληπειό της Νότιας Ρόδου. Ο κ. Λυγερός προσκεκλημένος από τον Πρόεδρο του χωριού κύριο Σταμάτη Χατζηλαζάρου μαζί με τον κύριο Χρήστο Σπανό. 
Αρχικά ο κύριος Λυγερός επισκέφτηκε τον βρεφονηπιακό σταθμό "Καστροφωλίτσα" όπου είχε την ευκαιρία να γνωρίσει του λιλιπούτειους μαθητές και να δει τους παραδοσιακούς χορούς που είχαν ετοιμάσει για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.
 Στη συνέχεια, περιηγήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και στους εσωτερικούς χώρους του Ιερού Ναού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που πρωτοκτίστηκε το 1060 και διατηρεί μέχρι και σήμερα τις υπέροχες τοιχογραφίες με την πλήρη απεικόνιση της Κοίμισης της Θεοτόκου. 
Παράλληλα, συνέχισαν την επίσκεψή τους στο Εκκλησιαστικό και Λαογραφικό Μουσείο του χωριού όπου υπήρχαν μαρμάρινες στήλες από τον 5ο αιώνα μ.Χ της Παλαιοχριστιανικής Εκκλησίας. 
Τέλος, η περιήγηση του κύριου Λυγερού ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του στο Κάστρο του Ασκληπειού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails