Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ..Μ.Κ.. ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Διαμαρτυρίες Σκοπιανών ταξιδευτών για την αντιμετώπιση του σήματος «ΜΚ» --

«Κάθε χρόνο η ίδια ιστορία», σημειώνει η νοτιοσλαβική εφημερίδα ‘Βέτσερ’ για την αντιμετώπιση των οχημάτων με την ένδειξη «ΜΚ».--
«Οι τουρίστες μας είναι οι περισσότεροι στην Ελλάδα και αποτελούν τη βασική κινητήρια δύναμη της ελληνικής οικονομίας. Επιστρέφουν, συχνά, στην πατρίδα με κατεστραμμένα τα οχήματά τους, όπως αυτό που λάβαμε με email από το γνωστό θέρετρο της Σάρτης (Χαλκιδική) που εστάλη από αναγνώστη μας.
Στην πινακίδα του αυτοκινήτου που αναγράφονταν η ένδειξη «ΜΚ» έχει καλυφθεί με μπλε χρώμα και δίπλα στον προφυλακτήρα αναγράφηκε στο διεθνές σήμα της Ελλάδας «GR».
 Είμαστε εδώ και έξι ημέρες στη Σάρτη και σήμερα το πρωί είδαμε το αυτοκίνητό μας όπως στη φωτογραφία. Θέλαμε να το αναφέρουμε στην αστυνομία, αλλά κατόπιν πρότασης των γειτόνων μας Σέρβων, δεν το κάναμε. Πληρώσαμε μέχρι την Τετάρτη και δεν ξέρω αν θα παραμείνουμε..., λέει ο αναγνώστης μας (της Βέτσερ)
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και θα σημειώσει:
«Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων οι μισοί κάτοικοι των Σκοπίων, περίπου ένα εκατομμύριο τουρίστες πηγαίνουν στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και αφήνουν σχεδόν 550 εκατομμύρια ευρώ. Ο τουρισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, συνεισφέροντας στο 16% του ΑΕΠ και σε 18 με 19% στην απασχόληση», καταλήγει η νοτιοσλαβική εφημερίδα.


--The Hellenic Information Team

© Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails