Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κάτω τα χέρια ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Οι Σκοπιανοι το δηλωνουν μονοι τους - 'έιμαστε Μακεδονες' -  αρα ανηκουμε στην Ελλαδα.--------Σύντομα τα Σκόπια θα αντιληφθούν το θανάσιμο λάθος που έχουν κάνει προκαλώντας τη χώρα μας η οποία  μέχρι τώρα είχε γνήσιο συμφέρον να επιθυμεί την επιβίωση τους σαν κράτος.Κάθε τόσο τα γειτονικά κράτη της Αλβανίας και της Βουλγαρίας του ςαπειλούν και εγείρουν όχι μόνο εδαφικές αξιώσεις αλλα και υποστηρίζουν την μή ύπαρξης τους σαν "έθνος" ούτε καν σλαβικής καταγωγής. Ασ αφήσουμε όμως τα γεγονότα να μιλήσουν απο μόνα τους. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των πρωθυπουργών του νοτιοσλαβικού κράτους και της Βουλγαρίας στην  Κιουστεντίλ, η βουλγαρική πόλη έγινε πόλος έλξης των Βούλγαρων εθνικιστών και κυρίως των μελών  του κόμματος του Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ- VMRO.
 
Τα συνθήματα που κυριάρχησαν από τους διαδηλωτές ήταν « Τα Σκόπια είναι Βουλγαρία» «Πριν –Τώρα- Πάντα τα Σκόπια είναι Βουλγαρία», «Κάτω τα χέρια από τη βουλγαρική Ιστορία», «Όχι στην τρομοκρατία των Βουλγάρων στα Σκόπια» κλπ. Οι διαδηλωτές συνοδεύονταν από τον αναπληρωτή πρόεδρο του κόμματος VMRO, Άγγελ Τζαμπάζοφ, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.
 
Τμήμα ειδήσεων  defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails