Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

1930 Τσάμηδες καταδικασμένοι για εγκλήματα πολέμου. Ας στείλουμε τον λογαριασμό στους “κληρονόμους”

Γράφει η Σοφία - Είμαι από Παραμυθιά. Δείτε τι έκαναν οι Τσάμηδες οι «παθόντες» εκεί μαζί με τους Ναζί. ΝΤΡΟΠΗ ΓΑΠ! Τόσο προσκυνημένος στα αμερικανικά και γενικά ανθελληνικά συμφέροντα… ΔΕΝ υπάρχουν Ηπειρώτες στην Βουλή;! Και δείτε εδώ πόσο τους ανήκουν(;) ταΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ηπειρωτικά εδάφη. […]οι Τσάμηδες κατά την γερμανική κατοχήσυνεργαζόμενοι με τους κατακτητές του Χίτλερ οργίασαν, διώκοντας, λεηλατώντας, ληστεύοντας, καίγοντας, εξοντώνοντας και εκτοπίζοντας Έλληνες, δολοφονώντας προκρίτους, ακόμα και τον Νομάρχη Θεσπρωτίας!


Διέπραξαν αρπαγές γεωργικής σοδειάς, χιλιάδων ζώων, δημητριακών κ.α. Μόνο το Φεβρουάριο του 1944 έκαψαν 25.000 σπίτια Ελλήνων και δημιούργησαν 100.000 άστεγους! Στα ιταλικά στρατεύματα υπήρχαν δύο αλβανικά τάγματα με συμμετοχή Τσάμηδων. Το 1945 κατά την κοινή φυγή Γερμανών και Τσάμηδων που εγκατέλειψαν τη Θεσπρωτία για να αποφύγουν την τιμωρία, οι Έλληνες δεν κάνουν αντίποινα αλλά υποβάλουν μηνύσεις για απώλειες συγγενών και περιουσιών από την δράση των μουσουλμάνων Τσάμηδων. Το δικαστήριο καταδικάζει ερήμην (ως εγκληματίες πολέμου) 1.930 Τσάμηδες. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΩΝ. ΧΤΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!! ΑΙΣΧΟΣ…
Πηγές.
olympia

http://greeknation.blogspot.com/2011/06/1930.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails