Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Κερυνειώτες Γρηγορείτε

Όταν έγραφα τα πιο κάτω οι άρχοντες του Δημαρχείου έριχναν ύπνο ελαφρύ και ταξίδευαν με έξοδα του Δημαρχείου ανα την υφήλιο.

Όταν έπρεπε να δράσουν αυτοί επαναπαύοντο σε κρουαζιέρες και σε πασχαλινά τραπέζια.

Όταν έπρεπε να δράσουν αυτοί έβγαζαν φωτογραφίες με αλλαξόπιστους και τους τιμούσαν με πλακέτες.Έφθασαν στο σημείο να τιμήσουν αυτόν που στις 22 Ιουλίου 1974 ανέβηκε στην Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου ΕΣΠΑΣΕ τον σταυρό απο το καμπαναριό.

Τώρα θυμήθηκαν να δράσουν για την δήλωση του Έρογλου .

Όταν δεξιώνονται Τούρκους στο Δημαρχείο είναι καλά.

Ο Δήμος Κερύνειας είναι ένας Κουμμουνιστοκρατούμενος Δήμος.

Όταν κατά την επίσκεψη του Σημίτη στην Κύπρο, στο σπίτι του Έλληνα Πρέσβυ που βρίσκεται δίπλα απο τα γραφεία του Δήμου, Τούρκοι δημοσιογράφοι που κάλυπταν την επίσκεψη, είδαν την επιγραφή στο Δημαρχείο που έγραφε ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ μας χλεύασαν και γέλασαν. Και όταν πήρα τον λόγο να ζητήσω εξηγήσεις Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι εξαφανίσθηκαν με πρώτους και καλύτερους τους Κουκουέδες και Εδεκίτες.

Ευτυχώς υπάρχουν τα γραπτά.

Θα λογοδοτήσουν όμως σύντομα όλοι εκεί μέσα για την απραξίαν τους.

ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ

Κερυνειώτες Γρηγορείτε,

Με την ανάληψη της προεδρίας της Κύπρου από τον αριστερό Χριστόφια και το ΑΚΕΛ όλα είναι ρευστά και επικίνδυνα.

Μην ξεχνάτε ότι εδώ και δεκαετίες το ΑΚΕΛ και η ηγεσία του διακυρήττει ότι οι τουρκοκύπριοι είναι αδέλφια τους.

Τόσο αδέλφια τους, που τον Ταλάτ τον έχουν για τον μεγάλο αδελφό τους.

Έναν Ταλάτ ο οποίος μεγάλωσε και γαλουχήθηκε στην Τ.Μ.Τ. Έναν Ταλάτ ο οποίος αν και γεννήθηκε στην Κερύνεια και μεγάλωσε ανάμεσα στους Ελληνοκύπριους μέχρι το 1974, δεν γνωρίζει αλλά ούτε και αναγνωρίζει κανέναν Κερυνειώτη. Δεν ξέρει κανένα λές και οι Κερυνειώτες πού ζούσαν δίπλα από το σπίτι του ήσαν φαντάσματα.

Με τέτοιο μισέλληνα δήθεν ηγέτη των Τούρκων της Κύπρου και με ένα πρόεδρο ο οποίος προέρχεται από ένα κουμμουνιστικό κόμμα το οποίο δηλώνει ότι οι Τούρκοι είναι αδέλφια του πρέπει όλοι να γρηγορούμε .

Στο σύντομο μέλλον να είστε όλοι βέβαιοι ότι θα αρχίσει να φαίνεται στον ορίζοντα μία λύση, μία λύση που στη κυριολεξία θα πουλήσουν την Κερύνεια και θα την δώσουν πεσκέσι στα αδέλφια τους.

Γιατί αυτοί δεν λογαριάζουν ούτε θυσίες, ούτε αγώνες (εξάλλου όλοι γνωρίζετε ότι η ηγεσία των κουμμουνιστών της Κύπρου πρόδωσε τον αγώνα της ΕΟΚΑ) ούτε περιουσίες, ούτε βωμούς αλλά ούτε και εστίες.

Θα δώσουν την Κερύνεια όσο όσο. Ούτε στα ζάρια θα την παίξουν.

Δεν θα λογαριάσουν ότι είμαστε απόγονοι του Πραξάνδρου, του Κηφέα και των Ελλήνων.

Κάθε τι το Ελληνικό για αυτούς είναι κόκκινο πανί.

Εμείς όμως οι Κερυνειώτες, οι οποίοι είμαστε Ελληνόψυχοι δεν θα αφήσομε να μας ρίξουν αμαχητί στα χέρια των Τούρκων και του εγκάθετου της Άγκυρας μισέλληνα Ταλάτ.

Ο Χριστόφιας μας μίλησε για οδυνηρές λύσεις.

Είναι ξεκάθαρο το τι εννοεί. Εννοεί ότι Κερύνεια είναι το πεσκέσι για τον Ταλάτη.

Τόσο ξεθάρεψαν οι ταλάτηδες που άπλωσαν νέες σημαίες στον σκλαβωμένο Πενταδάκτυλο.Τόσο ξεθάρρεψαν οι ταλάτηδες που στις 25 Ιουλίου θα ζητήσουν και την Πάφο και τις χελώνες της Λάρας.

Εμείς όμως δεν θα αφήσομε κανένα να μας οδηγήσει σε ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ μονοπάτια γιατί οι Θερμοπύλες της Κύπρου ξεκινούν από την ΚΥΡΗΝΕΙΑ μας.

Κερυνειώτες ετοιμαστείτε για αγώνες και θυσίες.

Δεν θα αφήσομε κανένα να μας ξεπουλήσει. Είμαστε εδώ αλλά και εκεί στον Πενταδάκτυλο για να γνωρίζουν όλοι ότι είμαστε εδώ «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι»

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΕΡΥΝΕΙΩΤΓΣ

22 ΙΟΥΛΙΟΥ २००८

Πηγή.

http://ellas2.wordpress.com/2011/06/25/%CE%BA%CE%B5%CF%81%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/#more-21681

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails