Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μπιλ Κλίντον στο Μαυροβούνιο: «Είναι πολύ ωραία εδώ στο … «Μακεδονία»



Μπούντβα.

Στην όμορφη πόλη του Μαυροβουνίου, Μπούντβα, βρέθηκε ο πρώην αμερικανός πρόεδρος ως ομιλητής σε συνέδριο.

Η …σοβαρότητα της ομιλίας του, προκάλεσε τα γέλια του κοινού όταν είπε:
«Βλέπουμε το μέλλον της περιοχής να είναι λαμπρό. Βλέπουμε αυτήν την καταπληκτική ομορφιά της …Μακεδονίας και είμαστε βέβαιοι ότι έχει λαμπρό μέλλον»…


Ο πρώην αμερικανός πρόεδρος ήταν αργά να επανορθώσει, όταν του ψιθύρισαν ότι η περιοχή δεν λεγόταν ‘Μακεδονία’. Το κοινό είχε, ήδη, ξεσπάσει σε θορυβώδη γέλια.

Ο Μπίλ Κλίντον βρέθηκε στην παραθαλάσσια πόλη του Μαυροβουνίου συμμετέχοντας σε διάσκεψη για την ενίσχυση των κοινωνιών στη Νοτιο-Ανατολική Ευρώπη.

Η πόλη Μπούντβα, ιδρύθηκε τον 6ο π.Χ. αιώνα από τους αρχαίους Έλληνες. Η ιστορία της πόλης αναφέρει ότι την ίδρυσε ο Κάδμος με τη σύζυγό του, Αρμονία, όταν εκδιώχθηκαν από την Ελλάδα και έφυγαν δια θαλάσσης και έφθασαν στον πανέμορφο όρμο του Μαυροβουνίου βάζοντας τα θεμέλια μια πόλης που μέχρι σήμερα σφύζει από ζωή και ζωντάνια.
--
Πηγή: ИНПРЕС

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails