Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Κλοπή σχεδίων ελληνοτουρκικού πολέμου από ελληνίδα κατάσκοπο.

Οι Τούρκοι ισχυρίζονται πως κλάπηκαν σχέδια ελληνοτουρκικού πολέμου και βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα




Σάλος έχει ξεσπάσει στην Τουρκία από δημοσίευμα της εφημερίδας “Star”το οποίο κάνει λόγο για «κλοπή σχεδίων ελληνοτουρκικού πολέμου από ελληνίδα κατάσκοπο».



Σύμφωνα με αυτό, την Ελληνίδα έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας, την ώρα που διέπραττε την κλοπή. Ακόμη αναφέρεται πως η κλοπή έγινε στη τουρκική βάση στη Μαρμαρίδα, ενώ μέσα στα σχέδια υπήρχαν στοιχεία στρατιωτικών ασκήσεων, σχέδια πολέμου αλλά και σχεδιάγραμμα που υποδεικνύει τα σημεία όπου υπάρχουν κάμερες σε διάφορες στρατιωτικές μονάδες της Τουρκίας.



Συνεχίζοντας η “Star” κάνει λόγο για 49 συλλήψεις, εκ των οποίων 45 ενεργών στρατιωτικών. Τελειώνοντας το δημοσίευμα αναφέρει πως η Ελληνίδα κατάσκοπος ήδη βρίσκεται στη χώρα μας, ενώ για το θέμα έγιναν έρευνες σε εννιά πόλεις της Τουρκίας και έχει βρεθεί «πλούσιο» υλικό που περιλαμβάνει βίντεο από κρυφές κάμερες ασφαλείας…
http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/215759/ellinida-kataskopos-eklepse-polemika-shedia-ton-toyrkon


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails