Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Τούρκοι και Λϊβυοι μαχητές σφαζουν τους Συριους.

Αποδεικνύεται εμπλοκή Τουρκίας: Αιχμαλωτίστηκε Τούρκος πράκτορας σε μάχη.-----Τούρκοι πράκτορες μαζί με Λίβυους μισθοφόρους ισλαμιστές αποδεικνύεται ότι συμμετείχαν στην σφαγή στο χωριό Τρέμσιχ της περασμένης Παρασκευής η οποία επιχειρήθηκε να "χρεωθεί" στο συριακό καθεστώς χρησιμοποιώντας την κλασική μέθοδο από τον πόλεμο της Βοσνίας και του Κοσσυφοπεδίου δολοφονίας αθώων πολιτών ώστε να προκληθεί διεθνής κατακραυγή και να παρέμβει η διεθνή κοινότητα.
Πιο συγκεκριμένα η κρατική τηλεόραση της Συρίας έδειξε την ταυτότητα ενός Τούρκου αιχμαλώτου ο οποίος συμμετείχε στη σφαγή που έγινε στο χωριό Τρέμσιχ, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους περισσότερα από διακόσια άτομα.

Η είδηση που μεταδόθηκε και από τους αμερικανικούς New York Times αναφέρει ότι "ο Abdülselam Derviş, που έπεσε αιχμάλωτος στα χέρια των συριακών αρχών και συμμετείχε στην ομάδα που επιτέθηκε στο Τρέμσιχ, ομολόγησε ότι στην ομάδα συμμετείχαν Τούρκοι και Λϊβυοι μαχητές, ενώ τα όπλα που χρησιμοποίησαν είχαν σταλεί από την Τουρκία".

Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση της Συρίας αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι κυβερνητικές δυνάμεις χρησιμοποίησαν βαρέα όπλα στο χωριό Τρεμσέχ, όπου οι ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι διαπράχθηκε σφαγή αμάχων.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Τζιχάντ Μακντισί είχε δηλώσει ότι οι δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν 37 μαχητές και δύο αμάχους στο πλαίσιο επιχείρησης κατά του χωριού, απ΄όπου η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι οι αντάρτες πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε άλλες περιοχές.

«Οι κυβερνητικές δυνάμεις δεν χρησιμοποίησαν αεροπλάνα, ελικόπτερα, άρματα μάχης ή πυροβολικό. Το βαρύτερο όπλο που χρησιμοποιήθηκε ήταν αντιαρματικές ρουκέτες RPG», είχε δηλώσει ο εκπρόσωπος σε συνέντευξη Τύπου στη Δαμασκό, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του Ανάν και των παρατηρητών του ΟΗΕ.

Όπως διευκρίνιζε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών «Αυτό που έγινε στο Τρεμσέχ είναι ότι ένοπλες συμμορίες εξαπέλυσαν επίθεση στο χωριό και το μετέτρεψαν σε κέντρο τρομοκρατικών επιχειρήσεων», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και η αναφορά του ΟΗΕ ανέφερε ότι, «Η επίθεση στο Τρεμσέχ φαίνεται ότι είχε στόχο συγκεκριμένες ομάδες και σπίτια, κυρίως λιποτακτών του στρατού και ακτιβιστών».

Σύμφωνα με τον τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό η συριακή τηλεόραση έδειξε επίσης εικόνες από ένα δωμάτιο στο οποίο υπήρχαν όπλα που έπεσαν στα χέρια των συριακών αρχών, ανάμεσα στα οποία 54 πιστόλια, 9 ρουκετοβόλα κλπ.

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η κλασική τακτική ενοχοποίησης της μίας πλευράς από τον ξένο παράγοντα για να δικαιολογηθεί για μία ακόμη φορά η παρέμβαση της Δύσης και των περιφερειακών συμμάχων της σε μία χώρα, μόνο που αυτή την φορά η κυβέρνηση της Συρίας φαίνεται να γνωρίζει καλά πώς να χειριστή τον μιντιακό πόλεμο των ειδικών αναλυτών της Δύσης

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails