Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Ε ΡΕ ΙΡΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.

Ιράν:Ποινή θανάτου σε τέσσερα άτομα από αυτά που εμπλέκονται στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της χώρας
<>
 



Όπως δήλωσε σήμερα ο γενικός εισαγγελέας της χώρας, σύμφωνα με το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna, τέσσερα άτομα καταδικάστηκαν σε θάνατο από την ιρανική δικαιοσύνη στη δίκη για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο στα χρονικά της Ισλαμικής Δημοκρατίας.
Τριάντα εννέα κατηγορούμενοι δικάστηκαν για την εμπλοκή τους στη μεγάλη οικονομική απάτη.
"Σύμφωνα με την ετυμηγορία, τέσσερα άτομα καταδικάστηκαν σε θάνατο", δήλωσε ο Γολάμ Χοσέιν Μοχσενί-Ετζεΐ, ο γενικός εισαγγελέας στο Ιράν και εκπρόσωπος των δικαστικών αρχών. Διευκρίνισε ότι δύο άτομα καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη και τα άλλα σε ποινές φυλάκισης έως 25 έτη. Οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους καταδικάστηκαν για διαφθορά, ενεργή ή παθητική, με σκοπό τον προσωπικό πλουτισμό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Το πρωτοφανούς μεγέθους σκάνδαλο, αποκαλύφθηκε το Σεπτέμβριο του 2011, κάνοντας πολλούς διευθυντές αρκετών μεγάλων ιρανικών τραπεζών να χάσουν τη δουλειά τους και σπιλώνοντας την κυβέρνηση του Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ.

Το σκάνδαλο περιλαμβάνει πλαστές εγγυητικές επιστολές που αποσπάστηκαν με την πρακτική της διαφθοράς, τις οποίες χρησιμοποίησαν διευθυντές μιας ιρανικής επενδυτικής εταιρίας για να εξασφαλίσουν τεράστια δάνεια με τα οποία θα γινόταν η εξαγορά αρκετών μεγάλων δημοσίων επιχειρήσεων.
Το συνολικό ύψος της οικονομικής απάτης σε βάρος αρκετών μεγάλων ιρανικών τραπεζών είχε εκτιμηθεί τότε ότι ανερχόταν σε 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails