Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Ειμαστε αξιοι της τυχης μας.

Ο εθνικος προδοτης...
.Έπεσε πάλι από το ποδήλατο...---Νέο ατύχημα με το ποδήλατό του είχε την περασμένη Πέμπτη ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.




O πρώην πρωθυπουργός επισκέφθηκε το ΚΑΤ με πόνους στο χέρι και γιατροί και νοσοκόμοι έμειναν έκπληκτοι όταν τους είπε ότι είχε άλλο ένα ατύχημα με το ποδήλατο. Τελικά, έκανε μια ακτινογραφία και αφου διαπιστώθηκε ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, επέστρεψε σπίτι του.



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Παπανδρέου την ώρα που έκανε ποδήλατο, δεν έστριψε σωστά[και ποτε εχει στριψει σωστα?], με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει το χέρι του.



Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρωθυπουργός είχε πάλι ατύχημα με το ποδήλατο τον Απρίλιο του 2008.






2 σχόλια:

  1. Ο εθνικος προδοτης oπως λετε ειναι ο μονος ανθρωπος που τολμησε να πει την αληθεια χωρις να υπολογισει τιποτα! ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ. Κατι τεοιοι εθνικοι προδωτες σας χρειαζονται μηπως μπει αυτο το μπουρδελο καποτε σε μια ταξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails