Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.


Ευ αγωνίζεσθαι... με πυραύλους!



Το Ολυμπιακό Ιδεώδες "φωτίζει" και πάλι την υφήλιο, με την έναρξη των αγώνων στο Λονδίνο. Χιλιάδες αθλητές, δημοσιογράφοι, χορηγοί, επιτελεία και θεατές θα στήσουν και πάλι τον πολυπολιτισμικό χορό των Αγώνων που αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα αλλά και εμπορικά deals στον πλανήτη.



Ένα deal που συνοδεύεται πάντοτε από άφθονη ντόπα, πολλά δισεκατομμύρια ευρώ και ουκ ολίγους πολέμους και σφαγές ανά τον πλανήτη να προηγούνται ή να έπονται του θέματος των Αγώνων στα δελτία των 8.



Σε δεύτερη μοίρα θα περάσει λοιπόν η σφαγή στη Συρία, τη στιγμή που τα θύματα αυξάνονται μέρα με τη μέρα, οι απειλές για χρήση χημικών τρομοκρατούν και τα θερμά επεισόδια (με Ιορδανία το τελευταίο) συνεχίζονται. Κάπου εκεί, δεύτερη στην ατζέντα, θα βρίσκεται και η πρόσφατη εκτέλεση πέντε γυναικών στο Ιράκ για λόγους βεντέτας. Ξέρετε… Σε εκείνη τη γωνιά του πλανήτη που απολαμβάνει τους καρπούς της εξαγώγιμης αμερικανικής δημοκρατίας.



Ο Banksy ήξερε πάντα να προκαλεί και να εμπνέει. Η εμπορευματοποίηση του αθλητισμού αποθεώθηκε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μαζί με αυτήν κατέρρευσαν και τα όποια ολυμπιακά ιδεώδη υπήρξαν ποτέ, όπως η παγκόσμια ειρήνη. Όλα πάνε τσουβάλι άλλωστε σε αυτόν τον κόσμο. Ευ αγωνίζεσθαι λοιπόν, με πυραύλους…









Πηγή: Ευ αγωνίζεσθαι... με πυραύλους! - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails