Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Πακιστανοί κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική.

Aπίστευτο θράσος – Κατέβασαν την ελληνική σημαία πακιστανοί στα Γιάννενα

Πακιστανοί οι δράστες που κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική από την ιστορική κεντρική πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων.

Εδω και λίγες μέρες η δημοτική αρχή Ιωαννίνων είχε τοποθετήσει στην κεντρική πύλη του κάστρου την Ελληνική σημαία… αφού 8 μήνες τώρα και κατόπιν δεκάδων παραινέσεων απο κατοίκους του κάστρου και οχι μόνο, δεν είχε ενδιαφερθεί απολύτως κανείς να ανεβάσει στην κεντρική πύλη του κάστρου την Ελληνική σημαία.

Κάτοικοι του κάστρου είπαν οτι εκείνο το πρωι οι τρείς τελικά πακιστανοί που κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική δεν την άφησαν στο ιστό πάνω απο 10 λεπτά της ώρας αφού με το άκουσμα των κατακραυγών πολλών κατοίκων αλλά και με την εμφάνιση περιπολικού της αστυνομίας οι πακιστανοί τράπηκαν σε φυγή προς την ανατολική πλευρά του κάστρου όπου και εκει κατοικούν δεκάδες μέσα σε μια μονοκατοικία όπως μας λένε οι κάτοικοι.



Παρόλα αυτά, και με τα πολλά κυματίζει ξανά υπερήφανη η γαλανόλευκη στην κεντρική πύλη του ιστορικου κάστρου των Ιωαννίνων μετα απο 8 μήνες.



http://iasonmpimpos.blogspot.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails