Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑ ΤΟΥΟΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ?

ΠΡΟΣΛΗΨΗ 800 ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΓΙΟΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


 Ο CEO της Τογιότα-Τουρκίας Ορχάν Οζέρ, δηλώνει πως οι έξι πρώτοι μήνες του έτους σε σχέση με πέρσι δεν πέρασαν πολύ καλά.Ανέφερε πως γενικά η προσδοκία είναι πως το δεύτερο εξάμηνο θα είναι καλύτερο για τον τομέα, πως θα βελτιωθεί και ότι προβλέπεται να κλείσει με μια παραγωγή πάνω από 800 χιλιάδες τεμάχια τον χρόνο. Ανέφερε πως ¨Κατά τον επόμενο Ιούνιο θα αρχίσουμε να παράγουμε το αποκαλούμενο ¨κατηγορίας C¨ νέο μοντέλο μας και θα πλησιάζουμε το επίπεδο πλήρους λειτουργίας¨, και ότι το νέο μοντέλο θα είναι μεσαίας κατηγορίας, χωρίς να έχει όπως είπε καθοριστεί ακόμη η ονομασία του.
Ο Οζέρ χαρακτήρισε το νέο μοντέλο ως ¨κατηγορίας σεντάν C¨ και συνέχισε λέγοντας : ¨Το νέο μας σεντάν μοντέλο θα αρχίσουμε να το παράγουμε τον επόμενο Ιούνιο, η παραγωγική μας δυνατότητα θα αυξηθεί, και θα αυξηθούν και τα νούμερα της παραγωγής. Για να γίνει αυτό από τον Ιανουάριο, ίσως μάλιστα και από τα τέλη Δεκέμβρη θα αρχίσουμε τις εργασίες. Θα προσλάβουμε 700-800 φίλους μας.
Ο απόλυτος αριθμός δεν είναι σαφής αλλά θα είναι σίγουρα πάνω από 700 άτομα και θα πλησιάσει τα 800. Ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων μας θα φτάσει τα 3.200 άτομα. Εάν προσθέσουμε και 400 άτομα προσωπικού των υπεργολάβων θα φτάσουμε τους 3.600 εργαζόμενους¨.
http://tourkikanea.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails