Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«……Ἐγὼ εἶμαι ἡ ἀκατάλυτη ψυχὴ τῶν Σαλαμίνων, στὴν Ἑφτάλοφην ἔφερα τὸ σπαθὶ τῶν Ἑλλήνων. Δὲ χάνομαι στὰ Τάρταρα, μονάχα ξαποσταίνω, στὴ ζωὴ ξαναφαίνομα


Είναι φανερό πως η προσπάθεια του νεοταξικού “ιδεολογικού” μορφώματος,άλλαξε κατεύθυνση τις τελευταίες ημέρες στη χώρα.
Βλέπουμε όλοι μια μεταβολή των “ποιοτικών” χαρακτηριστικών ,των υπαλλήλων του ,μέσα από θέσεις και δηλώσεις,που μέχρι πρότινος καταδίκαζαν ως “ακροδεξιές” και “φασιστικές”.
Ακολουθείται η συνταγή του “διαίρειν και βασίλευε” ως μέτρο αποπροσανατολισμού της κοινωνίας ,από το ξεπούλημα του Έθνους.
Αίφνης,αντελήφθησαν άπαντες το πρόβλημα των λαθρομεταναστών, και του ρόλου της αριστεράς ,ως πυροκροτητή των εντάσεων. Αίφνης,άρχισε το πολίτ μπιρό των προσκυνημένων πολιτικών μας,να βλέπει ζητήματα όπως το “πανεπιστημιακό άσυλο”,με θέση και άποψη που μέχρι χθες καταδίκαζε ως “φασιστική”…..
Και αναρωτιέται κανείς, μήπως ξύπνησαν ξαφνικά τα πατριωτικά συναισθήματα αυτών των μιαρών υποκειμένων και προσπαθούν έστω και την ύστατη ώρα να διασώσουν όσα διασώζονται;Η απάντηση είναι εξαιρετικά απλή,και δίδεται με γλαφυρότητα από το λαική θυμοσοφία…Ο φόβος φυλάει τα “‘έρημα”…..Οι κρατούντες,γνωρίζοντας το μέλλον ,αφού τα αφεντικά τους το προσδιορίζουν έτσι κι αλλιώς,προσπαθούν προληπτικά να αποσυμπιέσουν την ένταση της οργής του
Λαού,χρησιμοποιώντας τακτικές και μεθόδους,νοτιοαμερικανικών δικτατοριών της δεκαετίας του 70….Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα,πως ο Ελληνικός Λαός δεν αποτελείται μόνο από χειροκροτητές τους ,ούτε από ανεγκέφαλους κομματικούς σκύλους τους…Πλέον είναι φανερή η προσπάθεια να δημιουργηθούν κοινωνικές αναταραχές με αντιπάλους διάφορες κοινωνικές ομάδες,έτσι ώστε να αποφευχθεί η λαική εξέγερση για όσα ήδη σχεδιάζονται και θα πραγματοποιηθούν εντός των επομένων μηνών….Η χρήση προβοκατόρικων και στημένων ενεργειών αυξάνεται μέρα με την ημέρα,η δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος είναι σε εξέλιξη,η ένταση είναι πλέον το ζητούμενο μέσα στον κοινωνικό ιστό…..Η αριστερά πιστή στο ρόλο της,λειτουργεί ως στήριγμα τους νεοταξικού ιμπεριαλισμού,είτε με τη σιωπή της, είτε ακόμα χειρότερα, με τη συμμετοχή της στην εκτέλεση των αποφάσεων,όπως στην περίπτωση της χρήσης 230 ανθρώπων προς όφελος της ίδιας της κυβερνήσεως των γραικύλων…….Η κεντροδεξιά και αυτή πιστή στο ρόλο του μουγγού και του, σιωπηρώς συμφωνούντος,ακολουθεί το ποτάμι,φοβούμενη να κολυμπήσει για να σωθεί…..Τα άκρα δείχνουν να κλείνουν τον κύκλο του παιχνιδιού,χωρίς να μπορούν να πείσουν για τα ελατήριά τους,και ο λαός αποσβολωμένος περιμένει το τέλος με τη στωικότητα ΄Ελληνα φιλοσόφου………..

Η πικρή αλήθεια είναι πως ο λαός,δεν έχει στήριγμα πια….έχει αφεθεί να παρακολουθεί ως θεατής τις εξελίξεις και να τον προσβάλλουν οι αντιστάσεις άλλων λαών . Κάθε κίνηση χωρίς επωνυμία,καπελώνεται αυτομάτως,κάθε αυτόνομη και άδολη ενέργεια βρίσκει κι από έναν ή πολλούς προβοκάτορες…..Η χώρα ξεπουλιέται κάθε μέρα, η υποθήκη του μέλλοντος των παιδιών μας έχει ήδη υπογραφεί κι εμείς αντί να σταθούμε, ως οφείλουμε, πρωτοπόροι στον αγώνα για τον άνθρωπο,στεκόμαστε ως αγάλματα και μάλιστα άνευ άκρων…….
Η Ιστορία ξαναγράφεται και το Έθνος μας σβήνει….Κι εμείς γελάμε αμέριμνοι,και αναρωτιόμαστε πότε θα έρθει ο “από μηχανής Θεός”….Βλέπετε, πάντα όταν ο Έλληνας δεν κοίταζε μπροστά,κοίταζε ψηλά….
Μα στην Ελληνική τραγωδία που εξελίσσεται, το λόγο τον τελικό και τον κρίσιμο, δεν πρέπει και δεν θα τον έχει ο “από μηχανής Θεός”…….Αυτή την ώρα θα πρέπει επιτέλους να μιλήσει ο “χορός” και να αποφασίσει εκείνος για το τέλος της…….
Ο προδότης ΓΑΠ, έπραξε το καθήκον του απέναντι στα αφεντικά του….Ξεπούλησε τη χώρα μέσα από μια ψεύτικη οικονομική κατάρρευση,δημιούργησε τις συνθήκες ξεπουλήματος μέχρι και ολόκληρων περιοχών με τον Καλλικράτη, παρέδωσε το Αιγαίο,διέλυσε το στράτευμα και είναι έτοιμος να επιστρέψει στη γενέτειρά του και πραγματική του πατρίδα….Στην ευρύτερη περιοχή δημιουργούνται οι συνθήκες έτσι ώστε η Τουρκία να καταστεί ως ο μόνος αξιόπιστος συνομιλητής,μιας και θα απομείνει ως η μόνη χώρα “μη φονταμεταλιστική” εκ των Μουσουλμανικών χωρών(ίσως και η Ιορδανία μετά απο παρέμβαση των Αγγλων)…..Η Ελλάς θα απομείνει ως χώρος υποδοχής του στρατού κατοχής της νέας τάξης και όλοι εμείς θα βιώσουμε μια εξισλαμοποίηση με βίαιο τρόπο και μια απάλειψη καθε συνδετικού κρίκου με την Ιστορία τους Γένους μας….Το εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι φυσικώς η δήθεν αποτροπή “πολεμικής σύγκρουσης” και το αποτέλεσμα θα είναι το γονάτισμα……..
Όλα αυτά,ίσως και να μη συμβούν ποτέ όμως….Γιατί πάντα οι Έλληνες μιλούσαν τελευταίοι και η φωνή της ψυχής τους έδινε μαθήματα σε όλη την ανθρωπότητα….
Η προσπάθεια αλώσεως του Έθνους δε θα μας βρει καθήμενους στους καναπέδες μας….Γι αυτό να είστε σίγουροι…Κι όσο κι αν κάποιοι νοιώθουν μόνο σε αυτή τη μάχη,να τους θυμίσω,πως ΠΑΝΤΑ οι λίγοι έσωζαν αυτό το Εθνος…..και ποτέ δε μέτρησαν πλήθος αντιπάλων…….και πάντα η ΝΙΚΗ στεφάνωνε τους γενναίους….Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι μέρες μάχης και μέρες προδοσίας……Παλέψτε και τσακίστε τους προδότες….Μη φοβάστε για όσα θα χάσετε,έτσι κι αλλιώς δεν έχουν σκοπό να σας αφήσουν τίποτα…Διασώστε την τιμή σας,την τιμή της Ελλάδος,την τιμή των παιδιών σας…….Και η Ιστορία θα σας στεφανώσει και τα παιδιά των Ελλήνων θα σας θυμούνται,ως εκείνους που δε γονάτισαν μπροστά σε αυτούς που σέρνονταν!!!Τους επόμενους μήνες, η ,υπό κατοχή Ελλάδα θα δεχθεί νέες επιθέσεις, ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ! Δεν είναι η περιουσία σας αυτό που ζητάνε,είναι η ΨΥΧΗ σας….ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΩΣΕΤΕ! ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ! ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ! ΖΗΣΤΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΜΗ ΓΟΝΑΤΙΖΕΤΕ, ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ, ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΘΕ!!

Λακεδαίμων Αππελαίος
http://antistasi.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails