Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

ΜΗΠΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ

[ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ]

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

19-4-2009 μ.Χ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ;

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ;


Χάρτης της Τουρκικής (Οθωμανικής) Αυτοκρατορίας, από τα περίχωρα της Βιέννης

έως την πλούσια σε πετρέλαιο και αέριο Κασπία, από τους κοπτήρες της Ρωσικής Άρκτου

ως το Σουέζ και την Ερυθρά και την Αραβική Θάλασσα

και από τον Περσικό Κόλπο, ως τα μεσογειακά υπογάστρια Ισπανίας, Γαλλίας και Ιταλίας

ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟ «ΟΡΑΜΑ» ΟΜΠΑΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εάν ήταν να δημιουργήσει ποτέ το Χόλυγουντ την πιο φιλόδοξη ταινία τρόμου, τότε θα «δημιουργούσε» έναν κόσμο υπό Τουρκική Κατοχή! Υπό τον φοβερό και ανελέητο Τουρκισμό! Μια εφιαλτική παλινόρθωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας των Τούρκων, που με τη βία και το φανατικό Ισλάμ, έγραψαν τις πιο φρικιαστικές σελίδες στην ιστορία της ανθρωπότητας! Οι αρπαγές εκατομμυρίων παιδιών, το φοβερό παιδομάζωμα, η εκτροφή των Γενιτσάρων, ο φανατισμός των τζαμιών για το «έθνος» του Προφήτη, τα απάνθρωπα σκλαβοπάζαρα, οι φρικτοί εξανδραποδισμοί, οι στυγερές γενοκτονίες, όπως αυτές οι πρόσφατες 1.500.000 Ελλήνων και 1.500.000 Αρμενίων, οι εθνοκαθάρσεις όπως στην Κύπρο και το «Κουρδιστάν», το ασταμάτητο αίμα υπό το φως της αποκρουστικής ημισελήνου, θα γέμιζε σίγουρα με Όσκαρ τους παραγωγούς και τους ηθοποιούς τους, αλλά και με αμέτρητη φρίκη την ανθρωπότητα, που βγαίνοντας από τις αίθουσες προβολής, θα ευχαριστούσε το Θεό, για το «φανταστικό» σενάριο της ταινίας.

Δυστυχώς όμως, αυτό το «σενάριο» δεν είναι πια φανταστικό. Κινδυνεύει να γίνει η πιο φρικτή και απειλητική πραγματικότητα, χάρη στους χειρισμούς του Προέδρου Ομπάμα, ο οποίος ίσως όχι από πρόθεση, αλλά από έλλειψη βαθιάς συνειδητοποίησης της ιστορίας, της ανθρωπογεωγραφίας και των χαρακτηριστικών του Τουρκισμού, Παντουρκισμού, Οθωμανισμού ή Νεοθωμανισμού, «πάτησε το κουμπί» του ζωντανέματος του φρικτότερου εφιάλτη της ανθρωπότητας!

Ο συμπαθής Πρόεδρος των ΗΠΑ, προσπαθεί να δώσει ρόλου «Αγγέλου» σε έναν «Διάβολο»! Αλλά αυτό είναι όχι μόνο παράλογο, όχι μόνο ανέφικτο, αλλά και καταστροφικό!


Δεν μπορεί να γίνει σύμβολο της ειρήνης, της γαλήνης και της τάξης η Τουρκία! Ακριβώς επειδή η ιστορία της είναι ιστορία αίματος και τρόμου! Έως και αυτή την ώρα κρατά πάνω από 40.000 Τουρκικό Στρατό Κατοχής σε Ευρωπαϊκή Χώρα, την Κύπρο, ενώ έχει υπό καθεστώς ολοκληρωτικής καταπίεσης και βίας, εθνοκάθαρσης κατ΄ άλλους, έναν ολόκληρο λαό 15.000.0000 Κούρδων στο εσωτερικό της, καταπιέζει τη μεγάλη Βυζαντινή-θρησκευτική Μειονότητα που μετρά πολλά εκατομμύρια Κρυπτοχριστιανούς και ταυτόχρονα αποτελεί ισχυρή στρατιωτική απειλή για όλες τις γειτονικές της χώρες, ακόμη και για αυτό το Ισραήλ, όσο και εάν δεν το παραδέχεται δημόσια σήμερα το Τελ Αβίβ! Γιατί δεν μπορεί η Τουρκία να φανεί «ηγέτης» των ισλαμικών χωρών, εάν δεν μετρηθεί με το Ισραήλ, όπως έκανε πρόσφατα ο Ερντογάν, εναντίον του Ισραηλινού Προέδρου…

8 ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ & ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ

1. Το πρώτο και βασικό λάθος στη στρατηγική του Προέδρου Ομπάμα, στο όραμά περί ηγετικής Τουρκίας στην ενεργειακή και ταυτόχρονα ισλαμική ζώνη-γέφυρα της Ευρασίας, είναι ότι επενδύει σε σεσημασμένους τυράννους! Πού όχι μόνο την εμπιστοσύνη κανενός απολύτως λαού δεν έχουν στην περιοχή, αλλά ζωντανεύουν ίσα ίσα παλαιούς και όχι λησμονημένους εφιάλτες της Τουρκικής Κατοχής σε όλη την έκταση της παλαι ποτέ Οθωμανικής, Τουρκικής δηλαδή Αυτοκρατορίας!

2. Το δεύτερο λάθος του Προέδρου, είναι ότι θεωρεί πως η Τουρκία είναι «Ισλαμική» χώρα! Θα διαψευσθεί οικτρά, επειδή η Τουρκία από τον καιρό του Κεμάλ, είναι Κεμαλική, κοσμική, άθεη χώρα! Και αυτό μέχρι πρότινος ήταν «εθνικό δόγμα» για έναν αιώνα! Το διάλλειμα Ερντογάν, δε σημαίνει ότι «ισλαμοποιήθηκε» η δομή και κυρίως η οικονομική και η στρατιωτική ανώτερη και ανώτατη Ηγεσία της χώρας, που αποτελεί και τη «θεμελιώδη», υπέρτατη εξουσία!

3. Ίσα ίσα, το Κεμαλικό, κοσμικό κατεστημένο ετοιμάζει την αντίδρασή του, που θα εκδηλωθεί με Πραξικόπημα, που θα αιφνιδιάσει και τον Ομπάμα (όχι τις αμερικανικές υπηρεσίες)!

4. Το Πραξικόπημα «εις το Όνομα του Συντάγματος και της Τουρκικής Δημοκρατίας», θα απελευθερώνει όλους με Γενική Χάρη, ώστε να ελευθερωθούν και οι συλληφθέντες για την υπόθεση Ανατροπής «Εργκένεκον» και να επανέλθουν στους μηχανισμούς εξουσίας!


Ήδη από το περασμένο Καλοκαίρι του 2008 το Αμερικανικό Ίδρυμα RAND είχε «προαναγγείλει» το Πραξικόπημα των Στρατηγών της Τουρκίας, με Έκθεσή του που συντάχθηκε ειδικά για τον τότε Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, Ρόμπερτ Γκέιτς, στον οποίο και υποβλήθηκε, με την πλήρη υποστήριξη του Μεικτού Αμερικανικού Στρατιωτικού Επιτελείου, του Πολεμικού Ναυτικού, του Σώματος των Πεζοναυτών, όλων των Υπηρεσιών του Πενταγώνου και της Μυστικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας DIA! Με τη συμβολή ακόμη και του Τούρκου δημοσιογράφου, Μεχμέτ Αλί Μπιράντ, όπως είχε αποκαλύψει μέσω του ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ τότε ο Δημοσιογράφος Λάμπρος Παπαντωνίου από την Ουάσιγκτον!

5. Το Πραξικόπημα των χουντικών «εθνικών ηρώων» Στρατηγών, θα στρέψει την Τουρκία εναντίον της «διεξόδου» που λέγεται Ελλάδα, πραγματοποιώντας εισβολή κατά της Ελλάδος και Ελληνικών Νήσων στο Αιγαίο!!! Όχι μόνο για να αιτιολογηθεί και να εγκλωβίσει την κοινή γνώμη της Τουρκίας, όχι μόνο για να ηρωποιηθεί και να δικαιολογήσει «εκταμιεύσεις», όχι μόνο για να «εξιλεωθεί» και να μεταθέσει την εστίαση των ξένων, αλλά και για να προσφέρει κυρίως μεγάλη εκδούλευση στις μυστικές Αμερικανικές Υπηρεσίες, που κυβερνούν στην ουσία κάτω από την αδιάφορη για αυτές μπαγκέτα Ομπάμα! Επειδή οι Αμερικανικές Υπηρεσίες, επιθυμούν, λιγότερη Ελλάδα σε Αιγαίο και Θράκη (για πλήρη αφοπλισμό-ματαίωση της ΡωσοΕλληνικής ενεργειακής συνεργασίας) και περισσότερη Τουρκία! «Εργοδότης» δε των προσανατολισμών των Μυστικών Αμερικανικών Υπηρεσίων, είναι οι κολοσσοί των Αμερικανικών Πολυεθνικών Εταιρειών!

Σημειώνεται δε, ότι οι Αμερικανικές Υπηρεσίες, αποστρέφονται απόλυτα το άλλο όνομα του Ομπάμα, που λέγεται και «Χουσεΐν»! Θεωρούν πρόβλημα των Πρόεδρο και το φιλοϊσλαμικό του άνοιγμα, επειδή ακριβώς γνωρίζουν πώς δρα ο φανατικός ισλαμισμός και πώς στρατολογεί ουδέτερους ισλαμιστές με όπλο το «κοράνι»… Η εναπομείνασα σκόνη των Δίδυμων Πύργων στην καρδιά της Υπερδύναμης, είναι κάτι που δε σηκώνει αντίρρηση…

6. Το Σχέδιο των Αμερικανικών Υπηρεσιών, λύνει με πολύ «έξυπνο» τρόπο ένα μεγάλο ενδονατοϊκό πρόβλημα! Επειδή λοιπόν δεν μπορεί να σταματήσει μια «Δημοκρατική Τουρκική Κυβέρνηση» τη ΡωσοΕλληνική έμπρακτη προσέγγιση με ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο ή μέσο και επειδή είναι ζωτικής σημασίας για τις ΗΠΑ (ανεξαρτήτως Πρόεδρων που έρχονται και παρέρχονται) η πλήρη ΝΑΤΟΠΟΙΗΣΗ των Βαλκανίων, ακριβώς για να υπάρχει επαρκής στρατιωτική προστασία των πολύτιμων ενεργειακών αρτηριών της Δύσης σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο, για τα κέρδη των Αμερικανικών Πολυεθνικών, πρέπει το ζήτημα να λυθεί με έναν και μόνο οριστικό τελεσίδικο τρόπο! Με στρατιωτική εμβολή! Με στρατιωτική εισβολή και κατάληψη στρατηγικών ελληνικών εδαφών σε στεριά (Θράκη, αν δεν πειστεί η Βουλγαρία να αρνηθεί τη συμμετοχή της στη ΡωσοΒουλγαροΕλληνική Κοινοπραξία) και Νησιά, για τον θαλάσσιο έλεγχο του Αιγαίου και της εισόδου των Στενών, πριν την κήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), για αποτροπή κάθε μελλοντικής εκεί ρωσοελληνικής ή γαλλοελληνικής ή ελλαδοαιγυπτιακής οικονομικής εκμετάλλευσης ή ναυτικής στρατηγικής συμμαχίας…

Οι Αμερικανικές Υπηρεσίες, γνωρίζουν ότι τον ομφάλιο ΕλληνοΡωσικό λώρο μπορεί να κόψει μονάχα μια Τουρκική Χούντα, που επισήμως δεν θα ελέγχεται τάχα από το ΝΑΤΟ και τους Αμερικανούς και «θα κάνει του κεφαλιού της» δήθεν!!! Μετά βέβαια θα προστρέξουν οι Αμερικανοί για μεσολαβητές και Σχέδια Αννάν, αφού το κακό θα έχει «γίνει» και εκείνοι θα χτυπούν παρηγορητικά τους εξοργισμένους Ομογενείς Αμερικανούς Πολίτες στην πλάτη!

Για αυτό είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα γίνει Πραξικόπημα στην Τουρκία, εάν ο Ερντογάν δε συνεργαστεί υποτακτικά με τους Στρατηγούς! Ένα Πραξικόπημα που θα σημαδέψει αμέσως την Ελλάδα, για λογαριασμό των ΗΠΑ!!! Γι΄ αυτό ακριβώς οι Στρατηγοί προθερμαίνουν συνεχώς τα πληρώματα των Αεροσκαφών τους με παράνομες εισβολές στο Αιγαίο και κρατούν ζεστά τα βαριά και αποκρουστικά χνώτα τους απάνω από τις φιλειρηνικές ελληνικές νήσους, νησίδες και βραχονησίδες, ώσπου να έρθει η ώρα του «κλικ»…

Αυτό φυσικά δεν το γνωρίζει ούτε ο Ομπάμα! Βολεύει πολύ άλλωστε τις Αμερικανικές Υπηρεσίες το φιλοτουρκικό προφίλ του Προέδρου, ακριβώς για να φαίνονται αμέτοχες μετά οι ΗΠΑ σε ό,τι έχει σχεδιαστεί να γίνει και να διαρρηγνύουν έπειτα τα ιμάτιά τους, σε ένα θέατρο που έχουμε ξαναζήσει το 1974 στην Κύπρο!

Μια Τουρκική Χούντα, είναι ό,τι πρέπει για τις Υπηρεσίες και τις Πολυεθνικές! Μια ολόκληρη χώρα, με τον μεγαλύτερο Νατοϊκό Στρατό θα είναι στα χέρια τους, χωρίς να φαίνονται τα δάχτυλα που κουνούν τα εφιαλτικά νήματα!

Για αυτό και στην αντίδραση της Ρωσίας και άλλων χωρών, η απάντηση θα είναι από την Ουάσιγκτον: «Ζητήσαμε επανειλημμένα να γίνει μέλος της ΕΕ η Τουρκία! Στηρίξαμε την Δημοκρατική Κυβέρνηση Ερντογάν στέλνοντας ακόμη και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ εκεί, με κίνδυνο να δυσαρεστήσουμε άλλες χώρες. Τελικά η άρνηση της Ευρώπης όπλισε τους Στρατιωτικούς της Άγκυρας! Τώρα η χώρα είναι εκτός ελέγχου και δεν μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν τίποτα! Οι Στρατηγοί δεν απαντούν καν στο τηλέφωνο! Και φυσικά δεν έχουμε εικόνα των τελικών προθέσεών τους. Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες»

a. Εάν η Ρωσία επιμείνει και γίνει ενοχλητική, τότε υπάρχει πρόβλεψη για νέα αμερικανοκίνητη επίθεση της Γεωργίας στη Ρωσία και τις Ανεξάρτητες πλέον Δημοκρατίες Ν. Οσετίας και της Αμπχαζίας, με απόλυτα ταυτόχρονη επίθεση και της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας στην αυτόνομη Κριμαία!

7. Ταυτόχρονα οι επίσης αμερικανοκίνητες δυνάμεις του UCK θα εμφανιστούν σαν «Αλαβανοί-Τσάμηδες» μέσα στην Ήπειρο και τα Σκόπια θα κηρύξουν πόλεμο κατά της Ελλάδας,, με τουρκικούς πυραύλους, τουρκικά αεροπλάνα και τουρκικά άρματα μάχης, που θα ονειρεύονται να φτάσουν στο λεγόμενο «σπίτι» του Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη…


Ο νέος Χάρτης της Μεγάλης Τουρκίας μέχρι τη Θεσσαλονίκη!!!

Πλήρης Τουρκική κυριαρχία σε Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία και Θράκη,

στο Αιγαίο και την Κύπρο, την αφελή Αρμενία, τη βόρεια Συρία και τη Μοσούλη!!!

Παρουσιάστηκε πρωτοσέλιδα από την τουρκική εφημερίδα Gunes στις 21-11-2007

Η Ήπειρος προβλέπεται «να δοθεί» στις Ηνωμένες Αλβανικές Πολιτείες και η Δυτική Μακεδονία στα Σκόπια! Έτσι που ο προσκυνητής του Ισραηλινού «Τείχους των Δακρύων», Τούρκος Αρχιστράτηγος Σκοπιανικής καταγωγής, «να φέρει» τα σύνορα Τουρκίας-Σκοπίων στον Αξιό…

8. Με τις «χειρουργικές κινήσεις» των Τούρκων Χουντικών, που όπως φαίνεται δεν θα αφορούν μόνο την Ελλάδα, αλλά και τη Νότιο Βουλγαρία στη συνέχεια, τη Βόρεια Συρία, το Βόρειο Ιράκ, την Αρμενία και την Κύπρο, η Τουρκία θα καταστεί νέα Αυτοκρατορία, αληθινή Υπερδύναμη, που θα εγγυάται την πλήρη και απρόσκοπτη ροή αμερικανικών συμφερόντων πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Ευρώπη, εξουδετερώνοντας όχι μόνο τους νέους Ρωσικούς Αγωγούς αλλά και κάθε έξοδο και διέξοδο της Ρωσίας μέσω του Αιγαίου! Κάτι που με την πλήρη τροφοδότηση της Ευρώπης με Αμερικανικό Φυσικό Αέριο μέσω Τουρκίας, θα εξουδετερώσει οικονομικά και ψυχολογικά μια για πάντα τη Ρωσία!!!

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η νέα Τουρκική Αυτοκρατορία, θα αποτελεί τότε μέγα κίνδυνο για όλες τις χώρες της Μέσης Ανατολής, για το ίδιο το Ιράν, την Ιορδανία, αλλά και αυτήν την Αίγυπτο, τη Λιβύη και τη Σαουδική Αραβία, αφού είναι βέβαιο ότι θα χρησιμοποιηθεί σαν αμερικανικό ραβδί εναντίον τους


Ήδη το Σχέδιο έχει μπει σε τροχιά, με τη μεγάλη, μαζική διαδήλωση συμπαράστασης της (18-4-2009) υπέρ των κατηγορουμένων και κρατουμένων για την υπόθεση «Εργκένεκον» (ανατροπής της νόμιμης ισλαμικής Κυβέρνησης Ερντογάν), που έγινε μπροστά στο σύμβολο του κοσμικού τουρκικού κράτους, στο Μαυσωλείο του Κεμάλ Ατατούρκ, παρουσία ακόμη και Καθηγητών Πανεπιστημίου της Τουρκίας! Πρόκειται για μια δημόσια, λαϊκή προσυπογραφή - νομιμοποίηση της επέμβασης των Στρατιωτικών…

Το Σχέδιο των Αμερικανικών Υπηρεσιών, για τη Μεγάλη Τουρκία, πρέπει τώρα που αποκαλύπτεται σε όλες τις διαστάσεις του, να βρει αποφασιστικά αντιμέτωπο τον ίδιο τον Πρόεδρο Ομπάμα, ολόκληρη την Ευρώπη, τη Ρωσία, τις Μεσογειακές και Αραβικές Χώρες και σύσσωμη την Ασία!

Για να μην επαναληφθεί ο εφιάλτης της Νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Για να έχει η ανθρωπότητα ελπίδα, ειρήνη και ασφάλεια! Για να έχει ο άνθρωπος το δικαίωμα να αγωνίζεται τίμια για την οικογένεια και τα παιδιά του, χωρίς απειλές, χωρίς πολέμους, χωρίς θάνατο!

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Και η μόνη λύση για να ματαιωθεί για πάντα ο εφιάλτης, είναι ελεγχόμενη διάλυση της Τουρκίας και της ενιαίας πολεμικής της μηχανής, με την αποχώρηση των Τούρκων από την Κύπρο, την αναγνώριση και ανεξαρτητοποίηση, του πιο καταδυναστευομένου έθνους στον κόσμο, των Κούρδων της Τουρκίας, με την απόδοση της θρησκευτικής ελευθερίας σε πάνω από 20.000.000 Κρυπτοχριστιανούς - Βυζαντινούς, με την αναγνώριση όλων των εθνικών και θρησκευτικών μειονοτήτων της αχανούς χώρας.

Έτσι μπορούν να δημιουργηθούν κατά τα πρότυπα της τέως Γιουγκοσλαβίας, τα κράτη:

1. Δημοκρατία του Κουρδιστάν

2. Δημοκρατία της Καππαδοκίας

3. Δημοκρατία του Πόντου

4. Δημοκρατία της Μικράς Ασίας

5. Δημοκρατία της Κωνσταντινουπόλεως

Τότε και κατά περίπτωση, ένα ένα αυτά τα κράτη, θα μπορούσαν να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. ή να μπουν σε μια θετική Ειδική Σχέση με αυτήν.

Έτσι θα ήταν βέβαιο πως ποτέ ξανά η ανθρωπότητα δεν θα ζούσε τον εφιάλτη, αλλά και θα παρέμενε εγγυημένη η ροή των περίφημων αγωγών, χωρίς να κινδυνέψουν οι ΗΠΑ να συνεταιριστούν με μια ακραία στρατοκρατική χώρα θανάτου, αίματος, εισβολών, εθνοκαθάρσεων και γενοκτονιών. Με μια χώρα με ιδεολογία «Ναζί», που θα ξεσηκώσει και θα ενώσει όλους τους λαούς της Ευρασίας σε μια νέα Παγκόσμια Αντιτουρκική Συμμαχία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται!

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ» ΚΑΙ ΟΧΙ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ»

Αυτό θα έπρεπε να είναι το νέο Αμερικανικό Όραμα του Προέδρου Ομπάμα! Η απελευθέρωση των καταπιεσμένων εθνών! Και όχι η δημιουργία κρατών-δεινοσαύρων! Η Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη, η Ισότητα, η Ειρήνη και όχι ο Εφιάλτης της καταπίεσης, του φανατισμού και της ωμής και απάνθρωπης βίας!

Αυτό θα ενέπνεε όλους τους λαούς της περιοχής, ανεξαρτήτου θρησκείας, ότι έχουν και θα μπορούν να έχουν το δικαίωμα να ζουν χωρίς φόβο και χωρίς πόνο! Με σεβασμό του συνανθρώπου, του γείτονα, του άλλου, ο οποίος δεν θα είναι απειλή για τον διπλανό του! Και αυτή είναι η πεμπτουσία και η ρίζα της Ειρήνης!

Η Διεθνής Τάξη, η Ασφάλεια, είναι δυνατές όταν στηρίζονται στην Ελευθερία! Και γίνονται θανάσιμα μπούμερανγκ, όταν στηρίζονται στις λόγχες, την απειλή, τη βία και το θάνατο!

Ο Πρόεδρος Ομπάμα, έχει να διαλέξει ανάμεσα στη δημιουργία των νέων Ανεξάρτητων Ελευθέρων και Δημοκρατικών, Ειρηνικών Μικρασιατικών Δημοκρατιών, στην Απελευθέρωση των λαών της Ανατολής ή στη δημιουργία του νέου παγκόσμιου τέρατος που θα λέγεται Τουρκία! ή ακριβέστερα Νέα Τουρκική Αυτοκρατορία!

Αν επιλέξει τον πρώτο δρόμο, θα θεωρηθεί ένας από τους πιο φωτισμένους Ηγέτες της Ανθρωπότητας!

Αν επιλέξει το δεύτερο, στο τέλος δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο την οργή της Ιστορίας του Κόσμου, αλλά και αυτή την ίδια την Τουρκία, που θα έχει γίνει τότε τόσο δυνατή και ανεξέλεγκτη, ώστε να θέτει επώδυνους και ταπεινωτικούς σουλτανικούς όρους και σε αυτή την ίδια την Ουάσιγκτον…

«I have a dream…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails