Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Για κακούργημα η Μονή Εμμαούς με τα δάνεια της Marfin

Πλήρης επιβεβαίωση του newsbomb για τις αποκαλύψεις που έκανε προ μηνός για τις κομπίνες της Μονής Εμμαούς και πλήρης επιβράβευση των δημοσιογραφικών αποκαλύψεων του Κώστα Χαρδαβέλλα για τις παρανομίες της ηγουμένης με κατασκευαστικές εταιρίες και με περίεργα δάνεια, στα οποία εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό η Τράπεζα Marfin του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τα κακουργήματα της απατής, της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα μαύρου χρήματος) άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για απάτη ύψους 17 εκ. ευρώ με βασική πρωταγωνίστρια την ηγουμένη της Μονής Αναστάσεως του Κυρίου Εμμαούς στο Λαγκαδά Θεσαλονίκης.

Η δίωξη από την Εισαγγελία έγινε αμέσως μετά την παράδοση του πορίσματος των ελεγκτών του πρώην ΣΔΟΕ, στο οποίο εμφανίζονται εμπνευστές της απάτης δυο μοναχοί και ένας δικηγόρος.

Οι μοναχοί έπειθαν τους πιστούς να παίρνουν τραπεζικά δάνεια κυρίως από τη Marfin Bank για την αγορά ακινήτων τα οποία αποπλήρωνε το Μοναστήρι.

Τα συμβόλαια όμως που συντάσσονταν ανέφεραν για κάθε ακίνητο αξία πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική με αποτέλεσμα μεγάλα χρηματικά ποσά να καταλήγουν στην τσέπη τους.

Οι έρευνες οδήγησαν σε off shore εταιρία στη Λιβερία απ’ όπου εκταμίευαν υπέρογκα δάνεια στο όνομα του μοναστηρίου και ξέπλεναν έτσι μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ο μεγαλύτερος όγκος του υλικού της έρευνα του πρώην ΣΔΟΕ έχει προέλθει από τη δημοσιογραφική έρευνα του Κώστα Χαρδαβέλλα, η οποία έχει παρουσιαστεί στην τηλεοπτική εκπομπή του «Αθέατος Κόσμος» όσο και πρόσφατα στο newsbomb.

http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails