Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΝΕΦΡΟ

Μη μπορώντας να πληρώσει τα χρέη του κρέμασε ταμπέλα ¨πωλείται νεφρό¨ Ο 50χρονος Σουλειμάν Γκιουτσλού μη μπορώντας να πληρώσει το χρέος 6 χιλιάδων ευρώ που είχε, κρέμασε στην πόρτα του σπιτιού του ταμπέλα που έγραφε ¨πωλείται νεφρό¨.
ΚΙΟΥΤΑΧΙΑ. Ο Σουλεϊμάν Κουτσού που μένει σε μόνος του σε ερειπωμένο σπίτι στο Μπάχαλα, καθώς δυσκολευόταν, δανείστηκε πριν από 3 χρόνια 6 χιλιάδες τ.λ. από τον Γεωργικό Συνεταιρισμ του Χισάρμπεϊ
Καθώς εν μπορούσε να πληρώσει τα χρέη του, και άρχισαν οι κατασχέσεις, προσέφυγε στην Πρόνοια του Σιμάβ και στον νομάρχη Κιουτάχιας, αλλά γύρισε με άδεια χέρια. Ο Γκιουτσλού ανέφερε ότι προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με βοήθειες από τρίτους, και είπε πως « Η σύζυγος μου πέθανε πριν 3 χρόνια.
Το κορίτσι μου και ο γιός μου με το ζόρι τα βγάζουν πέρα. Εκτός από τις χειρωνακτικές εργασίες δεν έχω άλλη δουλειά. Αλλά και από αυτές ακόμη δεν βρίσκω πια. Λόγω αδιεξόδου σκέφτομαι να πουλήσω το νεφρό μου¨
Ο Γκιουτσλού στην πόρτα του ερειπωμένου σπιτιού του κρέμασε πινακίδα που γράφει ¨πωλείται νεφρό¨. Με βάση τους νόμους αυτό είναι αδίκημα και τέτοιου είδους ανταλλαγές δεν γίνονται.

Σχόλιο : Μάλιστα στην πινακίδα ο έρμος γράφει για νεφρό ¨λίγο χρησιμοποιημένο¨!
http://tourkikanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails