Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Οι "ανθρωποι" που τρώνε τα παιδιά τους !

Οι "7 πληγές της Κίνας" ένα πρόσφατο κυκλοφορημένο βιβλίο από τον Dr. Mark Miravalle δείχνει που έχει φτάσει η ανθρώπινη βαρβαρότητα στην Κίνα και που έχει οδηγήσει τον Κινεζικο λαό η πολιτική του ενός παιδιού. Αναφέρει ότι στην Κίνα έχει χαθεί κάθε ίχνος συνειδήσεως και ενδιασμού ότι η έκτρωση είναι απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής !
Η έκτρωση στην Κίνα είναι λιγότερο σπουδαίο από μια επίσκεψη στον οδοντίατρο !

Το αποκορύφωμα αυτής της τραγικής κατάληψης είναι ότι ανοιξαν 5 εστιατόρια στην Κίνα που σερβίρουν σούπα εμβρύου στην τιμή των 40 $ !! Μάιστα εκθειάζουν την ευεργετική επίδραση αυτής της σούπας στην ανθρώπινη υγεία !
Σε αυτήν την τραγική κατάσταση ζούνε οι κινέζοι !
Δεν τολμάνε να γεννήσουν 2ο παιδί διότι κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους , να διωχθούνε κτλ. Πολλές φορές όταν μετά τον υπέρηχο στο 4ο-5ο μήνα διαπιστώσουν ότι το παιδί έιναι θηλυκό , το κάνουν έκτρωση για να έχουν μια 2η ευκαιρία αργότερα μήπως και το επόμενο είναι αρσενικό .
Οι άνθρωποι έχουν δαιμονιστεί , και πρόσφατα έχει αρχίσει να δημιουργείται μια συνήθεια να θάβουν εκτρωμένα θηλυκά έμβρυα με πτώματα ανδρών έτσι ώστε να έχουν μια επόμενη καλύτερη ζωή !
Κατα τα άλλα θαυμάζουμε το κινέζικο θαύμα και στενοχωριόμαστε που δεν έχουμε ανοίξει τα λιμάνια και αεροδρόμια μας να έρχονται οι κινέζοι να μας φέρουν την κουλτούρα τους !!!
Το βιβλίο που λέει αυτά τα τρομερά πράγματα μπορείτε να το βρείτε εδώ .

http://www.dailygreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails