Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.

ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΩ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

http://www.athensinfoguide.com/images/thumbs/arrival/piraeusharbor1.gifΑκόμα και μέσα στα καράβια που πρόκειται να αποπλεύσουν από το λιμάνι του Πειραιά, όπως μας καταγγέλλουν Λιμενοφύλακες, τα φασιστοειδή των ΜΚΟ διανέμουν προκλητικά φυλλάδια στους οδηγούς των οχημάτων και στους πεζούς επιβάτες.
Έχουν πιάσει εργολαβία το λιμάνι του Πειραιά, μέρες τώρα και δεν τους ξεφεύγει πλοίο για πλοίο. Έχουν πιάσει όλες τις εισόδους των πλοίων για να μην τους ξεφύγει κανείς. Πολλοί επιβάτες διαμαρτύρονται όταν διαβάζουν τα προκλητικά γραφόμενα των ΜΚΟ στα οποία μας αποκαλούν «ρατσιστές» και «ξενοφοβικούς» και πολλά άλλα φαιδρά.

Ένας φορτηγατζής τσακώθηκε μαζί τους και έσκισε μπροστά τους το φυλλάδιο. Τα φασιστόμουτρα του μίλησαν απαίσια, τον αποκάλεσαν ναζιστή, φασίστα και όλα τα πανομοιότυπα που τόσο προκλητικά εκστομίζουν όποτε κινδυνεύει η μάσα τους και φοβούνται ότι θα αδειάσει η τσέπη τους.
Ο οδηγός, δυο μέτρα άντρας και Κρητικός, κατέβηκε από τη νταλίκα του και αν δεν έμπαιναν στη μέση οι άντρες του πληρώματος θα τους έκανε κυριολεκτικά κιμά! Του είπανε ότι δεν αξίζει τον κόπο να τραβιέται στα δικαστήρια για αυτά τα απολειφάδια. Πάντως πριν τον προλάβουνε είχε προλάβει αυτός και έριξε μερικές ανάποδες στα φασιστόμουτρα.

Επειδή η κατάσταση αυτή συνεχίζεται μέρες τώρα στο λιμάνι του Πειραιά, οι λιμενικοί τους είπαν ότι δεν επιτρέπεται αυτό που κάνουν να παρενοχλούν τους επιβάτες. Οι, κατ επάγγελμα αντιρατσιστές, τους απάντησαν αυθαδέστατα ότι θα βρουν το μπελά τους. Μάλιστα ένας απείλησε ανοιχτά ένα λιμενικό λέγοντάς του ότι «θα θυμάται καλά τη φάτσα του»! Έγινε η σχετική φασαρία και οι λιμενοφύλακες τους έδιωξαν από το λιμάνι αλλά αυτοί ξαναπήγαν μετά από κάποιες ώρες.

Πιο πέρα ήταν σταματημένο ένα κλειστό βανάκι όπου κάθε τόσο άνοιγε τις πίσω πόρτες και μέσα σε αυτές ήταν στοίβες, πακέτα ολόκληρα τα φυλλάδια δεμένα με μηχάνημα και τα έλυναν την ώρα εκείνη όταν ερχόταν κανένας «συνεργάτης» να ζητήσει κι άλλο υλικό.
Μιλάμε για μεγάλα έξοδα, μιλάμε για πολλά λεφτά!
Ποιος τα πληρώνει όλα αυτά;
Εμείς οι Έλληνες τα κορόϊδα από τους φόρους μας πληρώνουμε τον κάθε Κούρκουλα ή Κωνσταντίνου ή όποιον άλλον ΑΕΡΓΟ φασίστα να μας βρίζει κι από πάνω και να προσπαθεί να μας εξοντώσει με τις ενέργειές του.
Πρέπει πια να ξυπνήσουμε συνΕλληνες να ζητήσουμε το κλείσιμο αυτών των εχθρικών, για τη χώρα μας, οργανώσεων.
Είναι καθήκον και χρέος μας προς τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές.
Γι αυτό όποτε βρίσκετε τέτοιες αναρτήσεις και σε όποιο πατριωτικό ιστολόγιο τις εντοπίζετε, να τις προωθείτε όπου μπορείτε, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι Έλληνες μικροί και μεγάλοι.

Ελευθερία του Λόγου για το blog egklimatikotita.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails