Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Εκτρωση,Κρυφά μυστικά

Η γυναίκα η οποία έχει κάνει έκτρωση δεν θα σβήσει το γεγονός ποτέ από το μυαλό της .Τα έμβρυο το οποίο το αφαίρεσε ο μαιευτήρας δεν αφαιρέθηκε ποτέ από το μυαλό της γυναίκας .
Μερικές γυναίκες βλέπουν ότι εμποδίζοντας την έκτρωση είναι σα να τις σκοτώνεις ! Αν δεν κάνουν την έκτρωση θα μείνουν περιθωριοποιημένες , απελπισμένες και θα κινδυνεύουν εφόρου ζωής . Αυτή η αντίληψη επιβάλλεται είτε από τον περίγυρο , είτε από τον φίλο της είτε το φαντάζονται . Για αυτές δεν είναι το θέμα της επιπολαιότητας , αλλά για το πως θα ρυθμίσουν τη ζωή τους αν κρατήσουν το παιδί . Είναι θέμα ζωής !

Αυτό το επιχείρημα αφορά και τους ανδρες . Οι άνδρες δεν μπορούν να καταλάβουν πως ένα εκτρωμένο έμβρυο μπορεί να σημαίνει τόσο πολλά για μια γυναίκα ! Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι πόσο πολύ αγαπούν τις κόρες τους όταν γίνουν μπαμπάδες ή πόσο πολύ αγαπούν τις γυναίκες ή τις μαμάδες τους στη ζωή τους . Πιστεύουν όμως ότι είναι η καλύτερη επιλογή και η πιο ασφαλής . Κατά βάθος ξέρουν όμως ότι ο προβληματισμός της γυναίκας είναι πολύ βαθύτερος .Αρκετές φορές μετά την έκτρωση έχουμε και χωρισμό των ζευγαριών .Παρόλα αυτά παίρνουν υποτίθεται την ευθύνη πάνω τους νομίζοντας ότι κάνουν τη σωστή επιλογή , κουβαλώντας όμως έτσι μια ζωή το φόβο και τον έλεγχο της συνειδήσεως ! Η στάση μας αρκετές φορές είναι πολύ υποκριτική ! Προτάσουμε σαν δικαιολογία τις οικονομικές δυσκολίες , Αρκετές φορές η κρυφή μας σκέψη ειναι ότι είναι προτιμότερο να απαλλάχτώ τώρα με μερικά ευρώ το ανεπιθύμητο παιδί ή την/τον ανεπιθύμητη/ο σύζυγο παρά να πληρώνουμε μια ζωή και για τους δύο! Θυσιάζουμε το παιδί μας για να μην χάσουμε την καλοπέραση μας και την οικονομική μας άνεση !! Αν σκεφτόταν έτσι οι γονείς μας δεν θα είχαμε έλθει σε αυτόν το κόσμο. Αναρωτηθείτε αν εμείς ως άτομα αξίζαμε ή όχι να έχουμε έλθει στον κόσμο
Τα αδέλφια πολλές φορές είναι οι υπερασπιστές της ζωής . Προτάσσουν αρκετές φορές τα στήθη τους για να σώσουν ένα παιδί .

Από την άλλη συνήθως γυναίκες οι οποίες ήταν υπέρ των αμβλώσεων , προχωρήσουν σε άμβλωση , παραμένουν υπέρ και μετά την δικιά τους εμπειρία . Λίγες εξαιρέσεις υπάρχουν όπως αυτής της Οριάννα Φαλάτσι η οποία μετά την δικιά της άμβλωση , η οποία την ανάγκασε σε ατεκνία, μετατράπηκε σε υπερμαχο της ζωής και φανατική κατά των εκτρώσεων . Aν μια γυναίκα σας συμβουλεύει να κάνετε άμβλωση το πιο πιθανό είναι να έχει κάνει και η ίδια έκτρωση . Είναι πιθανόν μετά από μία έκτρωση να χάσεις οχι μόνο το παιδί , αλλά και τη δυνατότητα να τεκνογονήσεις ξανά !! αυτό διότι υπάρχει ένα ποσοστό επιπλοκών μετά από μια έκτρωση. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μια γυναίκα που έχει κάνει έκτρωση ζεί το υπόλοιπο του βίου της με μια λύπη και με ένα αίσθημα ότι η λογική που της υπέδειξε ότι η άμβλωση είναι η αφαίρεση ενός εμβρύου που δεν είχε ζωή δεν ήταν και τόσο στέρεη ! Η έκτρωση δεν βοηθάει τις γυναίκες , τις πληγώνει εφόρου ζωής !

Ηθικό δίλημμα

Οποιος όμως και να είναι ο ενδιασμός ή οι σκέψεις μας , πρέπει να σκεφτούμε και το αθώο ανυπεράσπιστο έμβρυο το οποίο θα πεθάνει για να "σβήσει" τις όποιες φοβίες μας ή ανασφάλειες μας . Δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες ! Πολλοί άνθρωποι δεν θεωρούν την έκτρωση φόνο ! Η αλήθεια είναι ότι τους είναι ασαφής η διαδικασία της έκτρωσης . Οι γιατροί το αποκρύπτουν συστηματικά .Αποκρύπτουν την εγκληματικότητα της πράξης για δικό τους οικονομικό όφελος .Δεν την αποκαλούν έκτρωση , την λένε διακοπή εγκυμοσύνης ή επέμβαση . Ένας τρόπος για να γίνει μία έκτρωση, είναι να κομματιάσει ο «γιατρός» ζωντανό το παιδί , μέσα στην κοιλιά της μητέρας του με ένα τροχισμένο γυριστό μαχαίρι!!! Ο τρόπος αυτός ονομάζεται έκτρωση με διαστολή και απόξεση ή αλλιώς εμβρυοτομή. Ένας άλλος τρόπος, είναι να ανοίξει ο «γιατρός» την κοιλιά της μητέρας, να βγάλει το παιδί και να το σκοτώσει αμέσως, ή να το πετάξει σε έναν κουβά ζωντανό μέχρι να πεθάνει!!! Ο τρόπος αυτός ονομάζεται «έκτρωση με υστεροτομή», δηλαδή με χειρουργική επέμβαση. Με τον τρόπο αυτό, έχουν τη δυνατότητα κάποιοι «γιατροί», να κρατήσουν το παιδί στη ζωή ως πειραματόζωο!!! Ένας τρίτος τρόπος, είναι να αναρροφήσει ο «γιατρός» με μία σύριγγα λίγο αμνιακό υγρό, μέσα από τη μήτρα της μητέρας, για να εκχύσει αλάτι,που θα κάψει το παιδί ζωντανό!!! Με τον τρόπο αυτό (που ονομάζεται «έκτρωση με δηλητηρίαση»), το παιδί θα πονάει φρικτά για πολλές ώρες, ώσπου να ξεψυχήσει!!!

http://www.dailygreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails