Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Έπιασαν 132.000 λαθρομετανάστες και 1.150 διακινητές μόνο πέρσι

Αναλυτικά στοιχεία τόσο για τους λαθρομετανάστες όσο και για τους διακινητές των τελευταίων ετών, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μόνο το 2010 συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα μας 132.524 μετανάστες και 1.150 διακινητές.

Παρόμοια είναι τα νούμερα και για τα προηγούμενα έτη, ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς ότι ένα μικρό μέρος λαθρομεταναστών συλλαμβάνεται και το μεγαλύτερο εισέρχεται παράνομα στη χώρα μας, τότε γίνεται αντιληπτό ότι τα τελευταία χρόνια μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες, ο ακριβής αριθμός των οποίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος των λαθρομεταναστών εισήλθαν το 2010 από τα χερσαία ελληνοτουρκικά, σύνορα δηλαδή την περιοχή του Έβρου. Συγκεκριμένα 47.088 συνελήφθησαν να εισέρχονται παράνομα από τη συγκεκριμένη περιοχή κάνοντας για το λόγο αυτό επιτακτική την ανάγκη της δημιουργίας φράχτη στην περιοχή προκειμένου να αποκοπεί η αθρόα προσέλευση λαθρομεταναστών.



Από τους 132.524 που έπεσαν στα δίχτυα των Αρχών για την παράνομη είσοδο στη χώρα, οι 50.175 είναι Αλβανοί, οι 28.299 Αφγανοί, οι 8.830 Πακιστανοί και οι 7.561 Παλαιστίνιοι.

Οι παραπάνω αριθμοί αλλά και όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα στη Νομική αποδεικνύουν ότι το θέμα των λαθρομεταναστών έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και πρέπει να εξεταστεί εκ νέου το μεταναστευτικό ζήτημα προκειμένου να δοθούν άμεσα λύσείς.




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails