Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ - ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ-ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΟ-ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΩΝ - ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ - ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ - ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΣΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΑΘΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Πρύτανης της Θεσσαλονίκης δικάζεται για κατάχρηση 7 εκ. ευρώ!

Την ερχόμενη Δευτέρα στο κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης δικάζεται ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της περιόδου 2000-2002 για κατάχρηση 7 εκ. ευρώ με κατασκευή πλαστών τιμολογίων υπερκοστολόγησης υγρών καυσίμων για το Πανεπιστήμιο.

Η καταγγελία για τον Πρύτανη έγινε από τ ον επίσης Πρύτανη του Αριστοτελείου κ. Μάνθο, ο οποίος όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του το 2002 και έκανε έλεγχο στα οικονομικά του Πανεπιστημίου ανακάλυψε έκπληκτος ότι ο προηγούμενος πρύτανης σε συνεργασία με 19 διοικητικούς και οικονομικούς υπαλλήλους εντός και εκτός του ιδρύματος πλαστογραφούσαν τιμολόγια προμήθειας καυσίμων υπερτιμολογώντας τα και έβαζαν στην τσέπη τους τη διαφορά της τιμής. Βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση που αναμένεται να συγκλονίσει τη ...
Θεσσαλονίκη είναι ο διευθυντής συντήρησης και λειτουργίας εγκαταστάσεων ου Πανεπιστημίου κ. Στρατιλόπουλος, ο οποίος είναι και ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση στην οποία δικάζονται τα 19 άτομα με το πρώην Πρύτανη Θεσσαλονίκης.

Οι πλαστογραφίες καταρχήν έχουν οδηγήσει στην ανακάλυψη ενός ποσού 7. Εκ. ευ΄ρω τα οποία έχουν ενθυλακώσει οι κατηγορούμενοι, αλλά γίνεται περαιτέρω έρευνα των οικονομικών βιβλίων του Πανεπιστημίου για να βρεθούν και πιθανές άλλες παρανομίες στο επίμαχο διάστημα.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails